אני רוצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני רוצה
    איילת
    18/11/2008

שלום , יש לי שני ילדים הבכור בן חמש. בזמן האחרון נראה כל הגבולות נפרצו וכל דבר שאינו מקבל מתחיל ונגמר ב"אני רוצה" "אני רוצה עכשו" ובבכי. הוא ילד חכם ונבון וכאשר נרגע ומדברים איתו הוא מבין כי ההתנהגות הזאת אינה הגיונית אולם כל ערב אותו סיפור. מה עושים? מדובר על דברים אשר בסיסים כמו מתי לככת לישון ? מתי נכנסים למיטה? מתי צריך לסגור את המחשב או לסיים לשחק.. דברים אשר לא היתה איתם בעבר בעיה. יש לציין כי יש לנו בת נוספת בת שנתיים וחצי. אשמח לקבל תושבה לילה טוב איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיילת

ד''ר דוד וילנסקי
    22/11/2008

קודם כל שיש שינוי בהתנהגות תמיד כדאי לחשוב מהיביל לשינוי. לפעמים ההבנה מאיפה התפתח הקושי כבר נותנת כיוון לפתרון. בינתיים כמה עיצות קטנות- כדאי לבנות תוכנית של שיגרה בהתיעצות איתו כדי שדברים יהיו ברורים וצפויים. שיש סדר קבוע מתרגלים וזה מוריד כמות העימותים בדרך כלל. לתלות את המערכת ופשוט תזכירי לו את הסדר. לפני מעברים לתת לו התרעה 5 דקות לפני המעבר . לא להכנס לויכוחים - להעביר אותו באופן עניני למשימה הבא. בהצלחהת,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו