מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימפטומים של לחץ מה עלי לעשוללירי18/11/2008
בני בן 11סובל מסימפטומים שונים כגון: בחילות, כאבי ראש וכאבי בטן כתוצאה מחלץ. לדוגמא בביקור בלונה פארק לפני כל מתקן שלדעתו מפחיד הסימפטומים המצוינים הופיעו. חשוב לי לציין שלא אני ולא בעלי לוחצים עלו בעלי למשל סובל מפחד גבהים ואני לא מהחובבים של המתקנים האלו. מה שמביא אותי לכתוב את ההודעה הנ"ל הינו המיקרה שקרה לנו היום. בני שחקן כדורסל מצטיין היום במישחק ליגה רגיל למרות שקבוצתו הובילה במספר נקודות הוא חש בסימפטומים הנ"ל ולא רצה להיכנס לרבע האחרון. כששאלתי אותו לפשר התנהגותו הוא הסביר לי שהמאמן אמר לו שהוא משאיר אותו לשחק גם ברבע האחרון על מנת שיפתח יתרון בניקוד כמו כן לטענתו הוא שמע את מאמן הקבוצה השניה אמר לשחקנים להיכנס בו על מנת להוציא אותו מהמישחק. חשוב לי לציין שבעלי ואני מעודדים אותו לשחק אך לא לוחצים עלו. מה עלי לעשות להפסיק לשחק לא בא בחשבון אצלו. בשיחות שניהלתי איתו הסברתי לו שלא בכל מישחק חייבים לנצח וגם שהפסד וניצחון זה אחריות של כל הקבוצה. אשמח לשמוע את דעתך. אותי הוא מאוד איכזב היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירי
ד''ר דוד וילנסקי22/11/2008אני שחושב ש טיפול על ידי ביופידבק מאד יעיל לו. אם תכתבי איפה אתם גרים אנסה לתת לכם שם של מטפל. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)