טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני אמא לשני ילדים מקסימים הגדול בן 3 ושמונה חודשים והקטן בן 8 חודשים . הבעיה אצלי עם הגדול , כך שהוא בבית הבוס , משתולל, כועס, מרביץ, מתלונן הרבה ממש ממש אני לא מצליחה להשטלת עליו , תמיד יש לו בקשות , סרבן, בכיין ועוד ועוד.......
כשיוצאים מהבית במיוחד בחבורת זרים הוא הופך להיות בן אדם אחר לגמרי, מיד רוצה לחזור הביתה מתחיל לבכות ולצרוח ......
למשל בגן שלו כשעושים יום כיף לכל הגנים ביחד לא מסכים להשתתף ,המורה אומרת לי שהוא כל הזמן בוכה ורוצה אמא ורוצה לחזור הביתה.
מה אני יכולה לעשות , איך אני צריכה להתנהג איתו? בבית הוא הבוס ובחוץ בכיין?!!!
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד