מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשה!מיכל19/11/2008
שלום רב! יש לי ילד בן 11 ילד חכם אבל יש לנו בעיה איתו. הוא רוצה להיות ליצן הכיתה. יש לציין כי יש לו בעיית גימגום והוא מטופל. כל האזהרות וכל העונשים שהוא מקבל וכלום לא עוזר. המורה שלו אומרת שאצלה בשיעורים הוא בסדר גמור מכיוון שהיא קשוחה ולא נותנת לו לטפס עליה. לאחרונה הוא הצטרף למשמרות בטיחות בדרכים והוא מגלה חוסר רצינות. הוא מפריע ומתסיס את הקבוצה שאיתו. צוחק שר שירים וזה חמור מבחינתי. רציתי לראות אם הדבר נכון ועמדתי בוקר אחד מהצד מבלי שהוא יראה אותי וראיתי אכן כך , אין הוא מגלה רצינות ואף מתחצף לאחראי שלהם וטוען שהוא נוגע בו בכתף ולדבריו: אני לא רוצה שהוא יגע בי , שלא יגע בי" וכו' וכו' . אני ובעלי אובדי עצות כי אנו באמת מנסים כל דרך אפשרית , החרמו לו את הפלייסטיישן , הוא לא יוצא מהבית ונראה כאילו כלום לא מזיז לו בבית הוא אומר בסדר אני אהיה ילד טוב ולאחר מכן בבית הספר הוא חוזר להתנהגות זו. רציתי לציין כי הילד עבר איבחונים ולא נימצא שום בעיה של קשב ובעיות ריגשיות. מה עושים אנא עזרכתכם !!!!!!! תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליצן הכתה
זהורית אסולין שמחון21/11/2008נראה שבנך מאד רוצה לזכות באהבת חבריו ואינו מאמין כי יש ביכולתו לזכות באהבה אלא רק אם יחבוש את "כובע הליצן" על ראשו. דווקא מתוך הכרותכם עימו אני מאמינה שתוכלו להראות לו כי יש דרכים נוספות להתמקם בכיתה כאהוב ומשמעותי והן דרכים שפחות מזיקות לו. אני חושבת שכל עוד הוא יחוש שזה או להיות ליצן הכיתה או להיות שם כלום הוא יעדיף להשאר ליצן בכל מחיר.
אם נניח יש לו כישורים מסויימים כדאי לרתום אותם לטובת העניין ולשתף בכך גם את המחנכת וצוות המורים שיוכלו לעזור לו להתמקם באופן חדש ואחר בכתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)