ילד בכיתה א' שמתחבר עם ילד בכיתה ו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בכיתה א' שמתחבר עם ילד בכיתה ו
    רונית
    19/11/2008

בני עלה לכיתה א. אחד הבנים מכיתה ו מגיע בכל יום בכל ההפסקות ומתחבר לבנים מהכיתה של בני כולל בני. סוגד ההתחברות שלו שהוא מציע לילדים קלפים על מנת שישחקו איתו (בד"כ בתופסת) ילד שלא משחק איתו לא מקבל קלף. הילד הגדול לא הולך עם בני גילו כי הם צוחקים עליו(דיברו קצת נשי).הקרבה לילדים הקטנים לא נראית לי במיוחד שהוא מחלק קלפים מה שמדאיג אותי שהוא יכול לגרום לקטנים שיעשו דברים שהם לא מודעים מה טוב ומה לא ובמקביל יקבלו צ'ופר קלף. הילד על פניו נראה ילד מאוד טוב. בקשתי מבני לא לשחק איתו אבל זה לא עוזר. אני לא רוצה לפגוע בילד הגדול כי גם ככה נראה לי שהוא פגוע מהסביבה עקב היותו נשי, אך מצד שני בני יותר חשוב ובטח שלא ארצה שהוא יפגע. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברים בפער גילאים

זהורית אסולין שמחון
    21/11/2008

אני הייתי מציעה לשתף את המחנכת בעניין ולבדוק איתה מדוע ילד בכתה ו' מסתובב בחברת ילדי א' אלא אם כן זה מובנה במסגרת פעילות בית ספרית. ברור שיש איזה קושי לילד בכתה ו' אך לא ילדי כתה א' אמורים לעזור לו לפתור את קשייו החברתיים אלא צוות בית הספר והוריו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו