מקלל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקלל
    קרנית
    19/11/2008

בני בן 4.5 ממש עוד מעט בן 5 יש לו אחות גדולה בת 8.5 כמעט 9, הוא ילד נבון בעל שפה עשירה וכנראה עשירה מאוד. כאשר הוא מתרגז וזה בדר"כ כאשר הוא רוצה משהוא והוא לא מקבל אז הוא פשוט יורה קללות ברוב המיקרים הן מופנות אלי ואל אחותו אם היא בסביבה ולעיתים רחוקות לאבא שלו. הוא מקלל וממש מכוון אותם אישית, ולא אכפת לו שיש עוד אנשים קרובים בסביבה. אני מאוד כועסת אליו כשהוא מתנהג כך ולפעמים סוטרת לו על הפה כדי שירגע בסוף הוא לוקח מוצץ נרגע ניגש אלי מבקש סליחה מבטיח שלא ידבר כך יותר, אבל זה שוב ושוב חוזר. וזה מאוד מבייש אותנו כי תמיד יש עוד אנשים שרואים את זה ושומעים. אפילו הילדה הגדולה שלנו כבר ממש פגועה מכך שאח שלה משתמש במילים לא יפות ואומר "הלואי והיה לי אח רגוע שמדבר יפה" כמו בבתים אחרים. מה עושים א\עם ילד שמקלל ולא מעניין אותו כלום באותו רגע רק יורה קללות ופוגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קללות

זהורית אסולין שמחון
    21/11/2008

אני מבינה את המבוכה וחוסר האונים, אך סטירה על הפה מעבירה בדיוק את המסר שמקשה עליו להפטר מהתנהגות זו. עליו להבין שגם כשהוא מוצף בכעס יש דרכים לבטא זאת קללות ומכות הן לא אחת מהן. עיזרי לו למצוא דרכים מקובלות לבטא כעס, אולי להיות ברוגז ולא לדבר עם מי שהכאיב לו, אולי לכתוב מכתב כועס, אולי קודם כל להרגע ורק אחר כך לדבר. עליו גם להבין שלהתנהגות כזו יש מחיר לכן עליך להחליט מראש ולידע אותו מה יהיה המחיר בכל פעם שיקלל כך ויתפרץ- יצטרך למשל ללכת לחדרו, לא ישחק במחשב, לא יוכל לראות טלווזיה ועוד. עליו להבין שלהתנהגותו כלפי אחרים ישנה השפעה כלפיו וכלפי אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו