מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחלוקחנה20/11/2008
שלום שמי חנה אני אמא לשתי בנות אחת בת 10 השניה בת 9 ויש לי בעיה עם הגדולה שלא יודעת לחלוק עם אף אחד לא עם אחותה ולא עם משפחה וגם בבית ספר דברים כל הזמן רבה מרימה ידים ומדברת לא יפה ואני רוצה לציין שאני אמא שתמיד זמינה וחולקת הכל עם כולם וזה מפריעה לה מאוד למי לפנות ואיך להתמודד אם הנושא הודה לכם מראש חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלוק
זהורית אסולין שמחון21/11/2008אני רוצה להפריד בין הביטוי של הקושי לחלוק והיא דרך הרמת ידיים או דיבור גס- לאלו עלייך להגיב באופן חד משמעי שאינך מרשה ואינך נותנת אישור להתנהגויות אלו. יחד עם זאת חשוב להבין את הקושי לחלוק. נשמע מהתאור הקצר שביתך אינה חולקת כיוון שאינה בטוחה שיש לה מקום שהוא רק שלה ועל כן נלחמת על מקומה ועל רכושה כמה שמסמן את מקומה לעיתים אף באלימות. עלייך לעזור לה לחוש כי מקומה בטוח ושאת עוזרת לה לשמור עליו. למשל אם הן חולקות אותו חדר איפה בכל זאת נמצא המקום שהוא רק שלה מבלי שביתך הקטנה יכולה לגעת לה או לחטט לה. חשוב שכל אדם יחוש שיש מקום אישי שהוא רק שלו. בחדר, בבית הספר, בליבו של ההורה ובנפשו שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)