לחלוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחלוק
    חנה
    20/11/2008

שלום שמי חנה אני אמא לשתי בנות אחת בת 10 השניה בת 9 ויש לי בעיה עם הגדולה שלא יודעת לחלוק עם אף אחד לא עם אחותה ולא עם משפחה וגם בבית ספר דברים כל הזמן רבה מרימה ידים ומדברת לא יפה ואני רוצה לציין שאני אמא שתמיד זמינה וחולקת הכל עם כולם וזה מפריעה לה מאוד למי לפנות ואיך להתמודד אם הנושא הודה לכם מראש חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחלוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחלוק

זהורית אסולין שמחון
    21/11/2008

אני רוצה להפריד בין הביטוי של הקושי לחלוק והיא דרך הרמת ידיים או דיבור גס- לאלו עלייך להגיב באופן חד משמעי שאינך מרשה ואינך נותנת אישור להתנהגויות אלו. יחד עם זאת חשוב להבין את הקושי לחלוק. נשמע מהתאור הקצר שביתך אינה חולקת כיוון שאינה בטוחה שיש לה מקום שהוא רק שלה ועל כן נלחמת על מקומה ועל רכושה כמה שמסמן את מקומה לעיתים אף באלימות. עלייך לעזור לה לחוש כי מקומה בטוח ושאת עוזרת לה לשמור עליו. למשל אם הן חולקות אותו חדר איפה בכל זאת נמצא המקום שהוא רק שלה מבלי שביתך הקטנה יכולה לגעת לה או לחטט לה. חשוב שכל אדם יחוש שיש מקום אישי שהוא רק שלו. בחדר, בבית הספר, בליבו של ההורה ובנפשו שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו