טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב
בני בן 4 לא מוכן לתת שום צעצוע כשהוא משחק עם חבר ואז החבר כמובן הולך הביתה . עלי לציין
שיש אחות קטנה בבית שגם לה הוא לא מוכן לתת כלום או לשתף אותה . כמובן שהמצב מאוד
כואב לי. מה עלי לעשות?
בתודה לאה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני בהחלט יכולה להבין את כאבך במיוחד אם חשוב לך כערך נושא ההתחלקות. יחד עם זאת ההתעקשות על רכוש שלו יש לו גם ערך חשוב בהתפתחות האישית, שמכילה בתוכה את היכולת להתפתחות של אסרטיביות, את היכולת לעמוד על שלך ולא לרצות ולהענות לאחר עד ויתור על עצמך. אני מציעה לנסות לפני שבא חבר לשוחח איתו במה הוא מוכן לחלוק ובמה לא, את מה שאינו מרשה לגעת הכניסו לפני כן לארון , כך תהיה לו יותר שליטה על מה שהאחרים משחקים בו. תארי לך שתגיע חברה אליך הביתה ותתחיל מבלי לבקש להשתמש באיפור שלך, למדוד את בגדייך ואת תכשיטיך.אכן חוויה לא פשוטה. נסי לראות כך את הדברים כשאת רואה את הקושי של בנך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד