לא יודע לתת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע לתת
    פלמון לאה
    20/11/2008

שלום רב בני בן 4 לא מוכן לתת שום צעצוע כשהוא משחק עם חבר ואז החבר כמובן הולך הביתה . עלי לציין שיש אחות קטנה בבית שגם לה הוא לא מוכן לתת כלום או לשתף אותה . כמובן שהמצב מאוד כואב לי. מה עלי לעשות? בתודה לאה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע לתת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחלוק

זהורית אסולין שמחון
    21/11/2008

אני בהחלט יכולה להבין את כאבך במיוחד אם חשוב לך כערך נושא ההתחלקות. יחד עם זאת ההתעקשות על רכוש שלו יש לו גם ערך חשוב בהתפתחות האישית, שמכילה בתוכה את היכולת להתפתחות של אסרטיביות, את היכולת לעמוד על שלך ולא לרצות ולהענות לאחר עד ויתור על עצמך. אני מציעה לנסות לפני שבא חבר לשוחח איתו במה הוא מוכן לחלוק ובמה לא, את מה שאינו מרשה לגעת הכניסו לפני כן לארון , כך תהיה לו יותר שליטה על מה שהאחרים משחקים בו. תארי לך שתגיע חברה אליך הביתה ותתחיל מבלי לבקש להשתמש באיפור שלך, למדוד את בגדייך ואת תכשיטיך.אכן חוויה לא פשוטה. נסי לראות כך את הדברים כשאת רואה את הקושי של בנך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו