מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שקריםמור20/11/2008
הבת שלי בת 9 בכיתה ג'. ילדה טובה מאוד, שקטה ועדינה. יש לה אח צעיר ממנה בן 6 וחצי בכיתה א'. גיליתי אצל בתי תופעה שהחלה רק עם עלייתה לכיתה א' ומאז נמשכת. היא משקרת המון בכל מה שקשור בבי"ס. אם זה בלימודים, שיעורים, מבדקים שמחזירים. בהתחלה חשבתי שזה עקב הלחץ הלימודי שהפעלתי עליה בכיתות א' ו- ב' . השנה החלטתי ללכת בדרך חדשה. אני משדרת לה שאני סומכת עליה ,לא מלחיצה אותה כלל בלימודים, רשמתי אותה לחוג ובכלל שגרת היום אינה סביב נושא הלימודים כלל. אך השקרים ממשיכים אני לא יודעת מתי להאמין לה ומתי לא. עליי לציין כי בסה"כ היא תלמידה טובה וגם אהובה על המורים. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקרים
זהורית אסולין שמחון21/11/2008נסי להבין בינך לבין עצמך, יחד עם בן זוגך ואולי יחד עם המורה מה מביא את ילדתך להסתיר או לשקר. האם הרצון להיות משוחררת מהעול הלימודי, האם קושי גדול בלימודים וחוסר רצון לחוות אותו כל פעם מחדש, אולי פחד שתאכזב אותך בהישגיה. אולי רצון להיות כל היום בחוץ עם חברות והמטלות נחוות כמגבילות. יכול להיות שגם השינוי בגישה שלך נחווה דרסטי מידי ופתאומי ובעצם היא רומזת לך שהאחריות הזו שהטלת אליה קשה לה וצריך למצוא דרך ביניים איך תוכלי להיות מעורבת מבלי להחוות כבקורתית ומעמיסה ומלחיצה , אך עדיין שומרת ומסייעת לה במטלות הלימודיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)