טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לשניים הגדול בן שנתיים וחצי והשנייה בת 5 חודשים.
הילד גמול מטיטול כבר 5 חודשים. פתאום הוא לא מפסיק להרטיב במכנסיים עושה את הצרכים שלו בכל הבית בדיוק כמו בהתחלה של הגמילה. מה לעשות האם זה טבעי? צריך לכעוס עליו? להעניש אותו? האם זה בגלל התינוקת החדשה למרות שעברו כבר 5 חודשים? אשמח לתשובה כי אני כבר אובדת עצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכעוס עליו לא נראה לי שזה יהיה כל כך אפקטיבי, ייתכן שהוא מנסה לספר משהו בזה וצריך לעזור לו ולכם להבין מה הוא מספר. יכול להיות שזה קשור לתינוקת כיוון שעד עתה היא היתה פסיבית אבל אני משערת שככל שהיא גדלה היא מושכת יותר ויותר תשומת לב, וגוררת ייותר התפעלות מהאחרים עד שאולי הוא חש שכדי לקבל כזו תשומת לב עליו לחזור להיות תינוק. אולי זו דרך להביע כעס על נוכחותה ועל המקום שתפסה בחייכם (אגב הדרך הכי טובה לבדוק אם זה כעס היא לנסות לבדוק מה אתם מרגישים אל מול ההתנהגות שלו). מהרגע שאתם מזהים מה הקושי נסו לומר לו מה נראה לכם שהוא חש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד