למה לא עונים לי!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים לי!!
    נתלי
    21/11/2008

שלום רב, אני אמא לשני ילדים מקסימים הגדול בן 3 ושמונה חודשים והקטן בן 8 חודשים . הבעיה אצלי עם הגדול , כך שהוא בבית הבוס , משתולל, כועס, מרביץ, מתלונן הרבה ממש ממש אני לא מצליחה להשטלת עליו , תמיד יש לו בקשות , סרבן, בכיין ועוד ועוד....... כשיוצאים מהבית במיוחד בחבורת זרים הוא הופך להיות בן אדם אחר לגמרי, מיד רוצה לחזור הביתה מתחיל לבכות ולצרוח ...... למשל בגן שלו כשעושים יום כיף לכל הגנים ביחד לא מסכים להשתתף ,המורה אומרת לי שהוא כל הזמן בוכה ורוצה אמא ורוצה לחזור הביתה. מה אני יכולה לעשות , איך אני צריכה להתנהג איתו? בבית הוא הבוס ובחוץ בכיין?!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא עונים לי!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלטן אך תלותי

זהורית אסולין שמחון
    21/11/2008

את מציגה זאת כסתירה בין התנהגותו בבית כשתלטן ובחוץ כתלותי ומבוהל. לדעתי אלו לא התנהגויות סותרות אלא משלימות האחת את השניה, כאשר הוא בבבית והוא מגלה שהוא יכול להיות הבוס ואין לו תחושה של הורים מעליו שהם אלו שיחליטו מה טוב עבורו ולא יבהלו מהכעסים שלו או מנסיונות השתלטנות, אז כשהוא יוצא החוצה העולם הופך להיות מקום מבהיל עבורו אין מישהו מספיק חזק שאפשר לסמוך עליו, להשען עליו, לדעת שהוא יגן עליך מהקשיים. נשמע שאת זקוקה לעזרה כיצד להיות הורה סמכותי עבורו אוהבת ובאהבתך מציבה לו גבולות אשר מעמידים אותו במקומו הטבעי במשפחה כילד וכן ולא כבוס. הרי האו רק בן 3 ויש לו עד הרבה לפניו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו