הילד מטיל את גופו לאחור כשהוא כועס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד מטיל את גופו לאחור כשהוא כועס
    רויטל
    22/11/2008

בני בן שנה וחודש ילדי השלישי , מגיל 9 חודשים כאשר משהו הפריע לו או שסרבנו לתת לו דבר מה הוא מגיב בכך שהוא מטלטל את ראשו קדימה ואחורה או שהוא זורק עצמו אחורה , גם כשזה כואב זה לא מונע ממנו את הפעם הבאה, הדבר חוזר על עצמו גם במשחק כאשר משהו לא מסתדר לו לדוגמא כשהוא משחק עם החיות מפלסטיק הוא מנסה להעמיד את הפרה וכשזו נופלת פעם ועוד פעם אז הוא זורק אותה מתחיל הבכי אני מנסה להגיש עזרה ואז הוא זורק את עצמו לאחור ומטלטל את עצמו מצד לצד אני מנסה להרגיע אותו ולמצוא פתרון לכעס אבל הוא מסרב וממשיך עם הבכי זמן ארוך לפעמים זה נמשך 10-15 דקות של בכי גם שהוא על הידים .אני מחבקת אותו משתדלת שהפנים שלו יהיו מולי ומנסה להסביר לו ,אך כל נסיונותי כשלו ואין יום שלא עובר אצלי אם סצינה זו או אחרת בשבוע האחרון אפילו ניסתי להתעלם ממנו ועמוד במרחק שחלילה לא יגרום לעצמו נזק אלך ללא אועיל אודה לעצה בדחיפות... רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סף תסכול נמוך.

זהורית אסולין שמחון
    22/11/2008

איני יכולה לדמיין משהו נוסף כרגע מאשר מה שאת עושה. נראה שהוא פעוט אשר סף התסכול של נמוך מאד וכל עוד אין מילים הגוף הוא מסמל התסכול העיקרי. המשיכי לחבקו לשמור עליו מנזק לעצמו או לאחרים, ותמללי לו את החוויה. מה מעציב אותו, מה מעצבן אותו, מה מכאיב לו וכולי. תגובתך זו וגדילתו יאפשרו ליכולת זו להבשיל בתוכו כך שבעתיד יוכל לשאת מצבים מעין אלו בצורה מיטיבה יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו