מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שנתיים שובבהילי23/11/2008
שלום אני אמא לילד בן שנתיים הוא מקסים, חם ושובב מאוד בגן הוא ילד מקסים לפחות כך הגננת טוענת בהפעלה שהיא מעבירה אותם מדי יום היא אומרת שהוא יושב ומקשיב וגם משתתף הבעיה מתחילה לפי דעתי כשיש פעילות משותפת עם ההורים הילד משתנה הגננת אומרת שהוא מתנהג אחרת ברגע שהוא רואה אותנו לדוגמא הייתה פעילות ביום שישי של הצגה שאחד ההורים היו צריכים להיות נוכחים מכל הילדים רק הילד שלי השתולל והפריע לא היה מוכן לשבת בשקט והגננת אומרת שבדרך כלל הוא לא כך גם בבית הוא שובב לא מקשיב ועושה כרצונו אני בדרך כלל לא נותנת לו אבל זה מוביל לבכי הילד לא מוכן להקשיב גם כשאני יוצאת איתו החוצה למשל לקניון אם הוא לא יושב בעגלה הוא רץ בין כול החנויות משתולל נוגע בכל דבר וזורק דברים הוא לא מוכן להקשיב ניסיתי את השיטה של ללכת הביתה הלכנו אבל בפעם הבאה הוא שוב התנהג כך. עכשיו הוא גם התחיל להרביץ לי ולנשוך אני כמעט בטוחה שהוא מתנהג רק איתנו כך מה לעשות? בבקשה עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן שנתיים שובב
ד''ר שירי שדה שרביט23/11/2008הילי שלום,
העובדה שהגננת אינה רואה ביומיום קשיים בהתנהגותו של בנך היא מצוינת, ומעידה על כך שהוא יודע להבדיל בין התנהגויות לגיטימיות במסגרות שונות.
כיוון שבשהות עמכם יש קושי לך ולו, אני ממליצה שתפני לפסיכולוג לשם הדרכת הורים והנחייה כיצד לעזור לבנך ולך לתקשר באופן יעיל ומווסת יותר.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)