ילד בן שנתיים שובב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים שובב
    הילי
    23/11/2008

שלום אני אמא לילד בן שנתיים הוא מקסים, חם ושובב מאוד בגן הוא ילד מקסים לפחות כך הגננת טוענת בהפעלה שהיא מעבירה אותם מדי יום היא אומרת שהוא יושב ומקשיב וגם משתתף הבעיה מתחילה לפי דעתי כשיש פעילות משותפת עם ההורים הילד משתנה הגננת אומרת שהוא מתנהג אחרת ברגע שהוא רואה אותנו לדוגמא הייתה פעילות ביום שישי של הצגה שאחד ההורים היו צריכים להיות נוכחים מכל הילדים רק הילד שלי השתולל והפריע לא היה מוכן לשבת בשקט והגננת אומרת שבדרך כלל הוא לא כך גם בבית הוא שובב לא מקשיב ועושה כרצונו אני בדרך כלל לא נותנת לו אבל זה מוביל לבכי הילד לא מוכן להקשיב גם כשאני יוצאת איתו החוצה למשל לקניון אם הוא לא יושב בעגלה הוא רץ בין כול החנויות משתולל נוגע בכל דבר וזורק דברים הוא לא מוכן להקשיב ניסיתי את השיטה של ללכת הביתה הלכנו אבל בפעם הבאה הוא שוב התנהג כך. עכשיו הוא גם התחיל להרביץ לי ולנשוך אני כמעט בטוחה שהוא מתנהג רק איתנו כך מה לעשות? בבקשה עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שנתיים שובב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנתיים שובב

ד''ר שירי שדה שרביט
    23/11/2008

הילי שלום,
    העובדה שהגננת אינה רואה ביומיום קשיים בהתנהגותו של בנך היא מצוינת, ומעידה על כך שהוא יודע להבדיל בין התנהגויות לגיטימיות במסגרות שונות.
    כיוון שבשהות עמכם יש קושי לך ולו, אני ממליצה שתפני לפסיכולוג לשם הדרכת הורים והנחייה כיצד לעזור לבנך ולך לתקשר באופן יעיל ומווסת יותר.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו