מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד לא חברותי בגיל 6רונית25/11/2008
בני בכיתה א (בן 6) הינו ילד שלא מייצר חברויות עם ילדים חדשים. מבחינתו הוא מאושר עם חבר אחד בלבד. כשאני מזמינה לו חבר (בהסכמתו ולאחר שיכנועים) הוא "מתעלל" בחבר אם זה בלא לגעת בחפציו, שישחק במשחק שהוא מחליט בלבד ולא מתחשב ברצון החבר. במידה ולא עושים כרצונו הוא מסוגל להכנס למיטה ולצעוק שעד שהחבר לא יילך הוא לא ייצא מהמיטה. כמובן שאני משוחחת איתו המון והוא מבין את טעות התנהגותו אך הדבר חוזר על עצמו בשנית. כשהוא בבית הוא תמיד יידע להעסיק את עצמו גם אם זה לבד.בני אוהב לשלוט על ילדים, אוהב להחליט וילד מאוד תחרותי .אם משחק עם חבר והוא לא המנצח הוא כועס ומבחינתו החבר יכול ללכת הביתה. יש לציין שהוא הולך לחבר לביתו הוא מתנהג בצורה מקסימה ומקבל את רצונות החבר ופשוט ילד הכי מקסים שיש. בני הוא בן בכור ויש לי עוד ילד בן 3.5 שנים. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונית
ד''ר דוד וילנסקי27/11/2008אני שמח לשמוע שהוא מוכן לוותר כשהוא הולך לחבר בבית של החבר. אולי הוא רגיל לשלוט בהכול בבית שלכם? בינתיים נשמע לי שכדאי שהוא יבקר אצל אחרים עד שהוא יותר מוכן לוותר על המגרש הביתי. ד"ר דוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)