דחוף!!! מקרה מביך!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף!!! מקרה מביך!!!
    דנה
    25/11/2008

בני בן ה8 לומד בכיתה ג', היום נודע לי במקרה לגמרי (תוך כדי שיחה הייתה לו פליטת פה, התחלתי לחקור את העניין וכך גיליתי),שכמה ילדות בכיתה שלו מחזיקות אותו בהפסקה ומישהי אחת נוגעת לו באיבר מין ומדגדגת אותו בין הרגליים.זה קרה כבר הרבה פעמים מתחילת שנת הלימודים.הוא ילד מאוד עדין, לא אגרסיבי בכלל, שאלתי אותו למה הוא לא מתנגד, הוא אמר לי ש"אסור להרביץ לבנות"!!!! אני בשוק, לא יודעת מה לעשות, לערב את המורה, את ההורים של הבנות???איך להתנהג בסיטואציה מביכה זו??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!! מקרה מביך!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

מיכל לופו-שדה
    27/11/2008

שלום דנה
    ראשית, מאוד חשוב כי בנך שיתף אותך במה שקורה לו וטוב שגילית זאת כעת. יתכן כי הוא חשש לספר כי הוא עצמו היה נבוך ופחד מהתגובה של הסביבה. אין ספק שזה גורם לתחושות מבוכה וכעס, אך מאוד חשוב לטפל בכך ולא להתעלם.
    דבר אשון חשוב כי תאמרי לבנך שאת שמחה שהוא סיפר לך תעבירי לו תחושה כי את מטפלת בכך וכי הוא אינו אשם במה שקרה, על מנת שהוא ירגיש בטוח לשתף אותך בכל דבר שקורה לו שמטריד אותו.
    שנית, חשוב לומר לבנך כי הגוף שלנו הינו פרטי ואסור לאף אחד אחר לגעת בנו או באיברי הגוף שלנו ללא הסכמה שלנו. וכי אם מישהו מבקש ממנו לעשות זאת, כפי שקרה עליו לסרב , ללכת משם, ולספר לך.
    חשוב מאוד כי תפני למחנכת הכיתה ותשתפי אותה במה שקורה. כמו כן, בכל ביה"ס יש פסיכולוגית חינוכית וחשוב כי גם היא תיכנס לתמונה על מנת לכוון את המחנכת ואת הורי הילדות המעורבות במקרה כיצד לפעול וכיצד לטפל בנושא, על מנת שהבנות יפסיקו התנהגות זו ושהדבר לא יחזור על עצמו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו