נסיעה לחו"ל והשארת 2 בנות עם אביהן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל והשארת 2 בנות עם אביהן
    ליאת
    26/11/2008

הי יש לי 2 בנות בת 5 ובת שנה וחודש עוד כחודש אני אמורה לטוס ל10 ימים לחו"ל מה לעשות עם הבנות איך להתנהג איתן , האם הקטנה שכעס עליי , האם תהיה לך חרדת נטישה ? הגדולה מאד קשורה אליי אבל אני בטוחה שאם אסביר לה היא תבין אומנם תתגעגע אבל אני מאמינה שיהיה בסדר כי היא תהיה מוקפת במשפחה אחותי ההורים שלי בעלי , אשמח לעצה , עדיין לא קניתי כרטיס כך שהכל עוד פתוח תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

מיכל לופו-שדה
    27/11/2008

שלום ליאת
    נשמע שאת לחוצה וכבר מלאת רגשות אשמה לקראת הנסיעה לחול. רגשות אלו טבעיים ומובנים מאוד. עם זאת, לעיתים כהורים אנו נאלצים להעדר מהבית גם לפרק זמן ממושך יותר.
    במצב זה, אביהן של הבנות נשאר, כך שהן נשארות עם דמות מוכרת שהן אוהבות ורגילות אליה.
    לקראת הטיסה,חשוב להכין את הבנות. עם ביתך הבכורה את יכולה לדבר ולספר לה לאן את נוסעת ולכמה זמן. אפשר להכין איתה ביחד טבלה שבועית בה תסמן כל יום שעובר. עם ביתך הקטנה עשוי להיות קשה מעט יותר מאחר וזהו גיל בו קשה להסביר את הנסיעה, וכן רצף הזמן פחות ברור בגיל זה. כמו כן , לעיתים סביב גיל שנה לילדים יש חרדת פרידה. עם זאת, כן חשוב כי לקראת הנסיעה לומר כי את נוסעת ולהדגים זאת דרך משחק. ניתן לשחק ולהסביר לה שאת טסה על ידי בובות למשל, כאשר במשחק בובת אמא טסה ואחר כך חוזרת. חשוב כי אם ניתן תיצרי איתן קשר טלפוני כאשר את בחו"ל ותשוחחי עם שתיהן. כמו כן, ניתן להשאיר להן הפתעות קטנות ממך שאביהן יתן להן בכל בוקר או ערב. אלו עוזרים מאוד ומפחיתים את הקושי של הפרידה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו