מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    לי
    27/11/2008

יש לי ילד בן 10 שהוא קורבן להצקות בצורה שיטתית מילד אחר בכיתה המאובחן כילד עם בעיות משמעת קשות. הוא פוגע בבני פיזית ומילולית והורס לו קשרים אחרים עם ילדים אחרים. בני מנסה להגן על עצמו,. אך אותו ילד מציק הוא ילד גדול מגושם וחזק מבני פיזית. בני לא ממש יודע איך להתנהג ומה עליו לעשות כדי לפתור את הבעיה. הוא נהנה ללמוד אך הערה מצד אותו ילד באמצע השיעור יכולה לגרום לבני לאבד ריכוז ולכעוס, מהסיבה ששאר ילדי הכיתה בוחרים לצחוק ממעשיו של המציקן. כששוחתי עם המורה על הענין היא אמרה לי שעלי לקחת את בני לטיפול פסיכולוגי ריגשי. והוסיפה שהילד המציקן נמצא גם הוא בטיפול רגשי. האם לדעתך עלי לעזור לבני וכן לפנות לטיפול פסיכולוגי ? ואן כן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פסיכולוג ילדים טוב מאזור חיפה והקריות בתודה מראש, לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללי

ד''ר דוד וילנסקי
    27/11/2008

זה אף פעם לא מזיק להתיעץ. במקביל נראה שהמורה מתחמקת ממה שקורה. נראה לי שכדאי לדבר עם עוד גורמים בבית ספר - פסיכולוגית, יועצת, מנהל - לנסות לקבל תמונה יותר ניוטרלית לגבי המצב. הייתי משוחח עם הבן על דרכים להתמודד - להתעלם גם כשצוחקים עליו מפני שזה רק פוגע בו. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו