מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה מהנקה ו"בעיות שינה"לי28/11/2008
שלום רב בני בן שנה ושלושה חודשים, יונק מהרגע שאני חוזרת מהעבודה (סביב 17:00), בערב לפני השינה, במהלך הלילה ובבוקר לפני לכתי. כמו כן, בסופי שבוע כשאני איתו הוא ממעט לאכול מוצקים ורוצה בעיקר לינוק. אני מתלבטת מאוד האם לגמול אותו ממספר סיבות: 1. הוא מתעורר המון פעמים במהלך הלילה (בין 3 ל- 4 ויותר פעמים!!). למעשה מאז נולד , לא ישנתי ולו לילה אחד ברציפות. הדבר קשה לי מאוד ולעיתים אני מתקשה להבין איך אני מצלחה עדיין להחזיק כך מעמד. אציין כי הוא ישן איתי במיטה ומסרב לישון במיטתו. 2. מציק לי מאוד שהוא מסרב לאכול אוכל רגיל (מוצקים) כשאני בסביבה ואני דואגת שזה עלול לפגוע בו. אציין כי מבחינת משקלו הוא באחוזון נמוך מאוד, אך ביחס לגובה המשקל מתאים. מעבר לזה, אציין כי אין לי בעיה להניק אותו, אני נהנית מהקרבה אליו, אך קשה לי בעיקר מהסיבות שצויינו לעיל. לפני כחודשיים ניסיתי לגמול אותו וניצלתי הזדמנות לצאת לנופש עם בעלי בלבד. בני נשאר עם הורי המסורים, כשבלילה הראשון הוא התעורר מספר פעמים. בללה השני כבר קם רק פעם אחת ומשראה שאינני נמצאת ישן ברציפות עד הבוקר. כשחזרתי מהנופש לא חשתי שלמה עם ההחלטה והמשכתי להניקו כפי ביקש, אולם מאז הוא רצה הנקה כמעט בצורה אובססיבית. אציין שהייתה זו תקופת החגים, והייתי בחופש במשך חודש שלם. במהך חודש זה הוא חזר כמעט להנקה מלאה!!! שאלתי היא האם הפסקת ההנקה תעזור? איך אפשר להקנות לו הרגלים טובים יותר ? אני מעוניינת שישן לילה רצוף ושירדם במיטתו מבלי שאצטרך לנסות להרדימו (לעיתים קרובות דבר שלוקח כשעה). אצין שאני מאוד משתדלת ליצור שיגרה קבועה של ארוחת ערב (עם כל המשפחה, בד"כ מנשנש מעט), מקלחת, הנקה ושינה בשעה קבועה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK28/11/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=171 id=link]הנקה, הנקה נכונה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)