ילד בן שש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שש
    ריקי
    29/11/2008

בני בן שש. חזר הביתה ואמר שהוא רוצה לגעת בשדיים של המורה שלו. נבהלתי! הוא אמר שיש לה שדיים גדולים. היא מתלבשת פרובקטיבי (לא קשור או כן!?) כיצד להגיב? האם זה מיני? האם זה חקירת ההבדלים בין המינים? מחכה לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן שש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוציאי את ביתך במיידי מבה"ס!

מורה
    29/11/2008

לו זו הייתה ביתי לא הייתי משאירה אותה שם ומנסה לתקן את העולם! .דקה אחת של סבל לא שווה שתעבור בבה"ס.!!!! הוציאי אותה מייד אם זה נמשך כל כך הרבה זמן ולא נימצא פיתרון!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות

זהורית אסולין שמחון
    29/11/2008

אני לא הייתי ממהרת כל כך להוציא את הילד מבית הספר, הילד בא אליך ומשתף אותך בתחושה אישית שכנראה מבהילה גם אותו ורוצה ממך עזרה, הוצאה מיידית מבית הספר היא תגובה שמעידה בעיקר על חרדה. עליך לברר עם עצמך מתוך הכרותך אותו, האם גם בעבר הוא סקרן מינית, האם זה משתלט עליו ומקשה עליו לתפקד, האם הסקרנות באה בשאלות או גם בהתנהגויות שאינן נעימות לאחר, האם נחשף לאחרונה לסיטואציות ארוטיות (סרטים, תמונות או מצבים דומים). במקביל אפשר לשתף את היועצת לעשות שיחה עם המורה בנושא. לבוש לבית הספר מהווה דוגמא אישית וכשם שילדים באים עם תלבושת קיימות נורמות לבוש גם למורים. תוכלי להעזר בועד ההורים כדי לבקש בקשה זו. אם לאחר התערבויות אלו את חשה שעדיין הוא מתקשה להתרכז כדאי לפנות לייעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו