טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
בני בן החמש הוא ילדי הבכור, הוא ילד מאוד עדין וחסר ביטחון, חוסר הביטחון שלו הוא רק בגן
זה מתבטא בכך שהוא יושב בשקט ומקשיב לכל דבר שהגננת מבקשת, אך בבית זה אחרת
חוסר ההקשבה שלו מתחת לכל ביקורת על כל דבר שהוא מתבקש לעשות או גם כשאני מדברת אליו
הגישה שלו אלי שלילית ומזלזלת, כאילו שהוא מפגין את הביטחון שלו רק בבית ועל אחותו הקטנה,
הוא מאוד רכושני ואינו משתף אותה בכלום רק אחת ל.., אני לא יודעת כיצד לגרום לו להקשיב,
אני עובדת עצות, אני מרגישה שאני נלחמת עם עצמי וללא הועיל, אנא יעצו לי מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לירון שלום, פנייתך ממחישה היטב את התהליך בו ילד שלומד שבבית הוא שולט, ומרגיש בעצם יותר חזק מהוריו, מפתח חוסר ביטחון. הצורך בהורים המתווים גבול מגן הוא צורך התפתחותי אצל ילדים, וכאשר אינו מספ]ק הילד חש מבוהל מדחפיו. אני ממליצה לך לפנות לקבוצת הורים במקום מגורייך, ללמוד להיות יותר חד משמעית בדרישותיך כלפי הילד, ובמקביל להכיל את פחדיו. הילד יבין כך שהתנהגות מזלזלת אינה מניבה תוצאות חיוביות, דבר שהוא הפנים היטב בגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד