ילד בן 7 שמקלל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 שמקלל
    א.א
    30/11/2008

איך מתמודדים עם ילד בן 7, בכיתה א' ילד חכם, תלמיד מעל הממוצע, ילד מאוד חברותי ואהוב אך מאז שנכנס לבי"ס(בערך חודש אחרי..) נאמר לי ע"י המורה שהוא החל לקלל "בן זונה" אםהוא רב עם אחד הילדים, בבי"ס שמים דגש על כל הנושא ההתנהגותי וחבל לי שזה יהרוס לו..ובכלל קודם כל להעביר לו שככה לא מדבר זו שפת רחוב.. אנחנו כל הזמן משוחחים איתו אך זה לא ממש עזר.. אני אשמח לרעיון ... תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7 שמקלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קללות

מיכל שמש
    30/11/2008

אפרת שלום,
    מניסיוני, מסר תקיף וחד משמעי יגורם להפסקת הקללות. כדאי גם לשים לב האם זוהי דרך למשוך תשומת לב, ובמקרה כזה למצוא דרכים חיוביות אחרות למתן תשומת לב ולהתעלם מהקללות.
    הייתי בודקת גם האם זו דרכו של הילד לבטא מצוקה כלשהיא הקשורה להשתלבתו בבית הספר.
    בנוסף לכל הנאמר, ניתן להציע למורה לערוך איתו תוכנית עיצוב התנהגות, בה יצבור חיזוקים על כל יום בו דיבר בצורה מנומסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קללות

א.א
    01/12/2008

מיכל שלום, תודה על תשובתך. ניסינו את הדרך של עיצוב התנהגות עבר שבוע ולא ממש עזר. הוא לא קיבל מדבקה אחת אפילו.. הוא כל הזמן מבטיח שידבר יפה ויתנהג יפה..הרבה פעמים זה עובד וחלק מהזמן גם לא. העניין הוא שבכיתתו יש גרעין קטן שהביא את כל ה"לקסיקון" הזה, אבל אני מודעת לכך שכל החיים יהיו מסביבו אנשים חיוביים וגם שליליים והוא זה שצריך לדעת מה בסדר ומה לא. אני מקווה שהעניין ישתפר כי הוא ילד מדהים עם יכולות מדהימות וחבל..... התנהגותו חשובה לי כרגע יותר מהלימודים. תודה רבה אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קללות

א.א
    01/12/2008

מיכל שלום עוד משהו ששכחתי לציין שהרבה פעמים כשהוא לא מתנהג יפה ואני כועסת מאוד ותקיפה הוא פשוט הולך אחורה, ואומר הרבה פעמים לא אכפת לי ולפעמים הוא בוכה ואומר כמה פעמים את אומרת לי את זה ויום למחרת יותר גרוע,יש לי תחושה שלפעמים אני קשה מדי ואז המצב מחמיר .. ולפעמים נדמה לי שפשוט דרכי נועם יותר טוב עבורו..תלוי במצב כל פעם עובד משהו אחר.. אני כבר מבולבלת... (הוא ילד יחיד...) תודה על תשומת הלב... אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קללות

מיכל שמש
    01/12/2008

אפרת שלום, אם מדובר בגרעין כיתתי, כדאי לפנות למורה שתערוך פעילות בכיתה בנושא.
    לגבי שאר שאלותיך- אכן הורות אינה עניין פשוט. מומלץ לברר אם יש באזור מגורייך קבוצת הורים, או לפנות לייעוץ פרטני אצל פסיכולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו