איך עוזרים לילד עם בעיות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך עוזרים לילד עם בעיות חברתיות
    אמלה
    01/12/2008

שלום רב, בני בן 4.5 והשנה הוא עבר לגן עיריה ובנוסף עברנו עיר. מאז שהוא נכנס לגן החדש הוא מתנהג בצורה שלא אופיינת לו, בצורה אלימה כלפי ילדי הגן ודוחה אותם (לדברי הגננת כן מעונינים לשחק איתו אך הוא טוען שהם מציקים לו) זה היה נכון עד לפני שבועיים בערך. היום הוא קצת שב לעצמו אך היום מבחינה חברתית דוחים אותו ומציקים לו הוא מאוד מתוסכל מזה ומרגיש בודד. הייתי נוכחת בפעילות שהייתה מחוץ לגן וראיתי איך מציקים לו קואים בכל מיני שמות ומציקים לו ואחר כך אומרים שהוא התחיל אך אני ראיתי במו עיניי שזה לא כך. איך אוכל לעזור לו? מהי הדרך? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות

ד''ר דוד וילנסקי
    01/12/2008

אני הייתי מנסה לארגן פגישות אחד על אחד בינו וילדים מהגן בבית שלך או אצלם ודאגת שהפגישה תלך טוב. כך הוא יוכל לאט לאט לשנות את התדמית השלילית שהוא יצר בהתחתלת השנה. הייתי גם משוחחת עם הגננת לבגש את עזרתה במשימה. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו