סיפור בהמשכים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיפור בהמשכים
    מיכל
    03/12/2008

ערב טוב חשבתי לתומי שהסיפור של אתמול אלימות נסגר אך טעות בידי. חברה צלצלה להגיד לי שבני משך לביתה בחולצה, קלל אותה קללות נוראיות ואף ארגן קבוצת ילדים שירביצו לבנות. לקחתי את בני מהורי והוא כמובן הכחיש. עלינו לחברתי כדי שבני יבקש סליחה , ועדין התבצר בעמדתו. לא בטוחה שזה היהרעיון טוב לעלות אבל הייתי חיבת לשמוע את הגרסהשבני לא מוכן להודות בדרך חזרה נתתי לו זמן לחשוב וכשהגענו הביתה היה מוכן להודות בחלק מהעובדות טענתו שהלב לא נותן לו לומר את האמת. אני מבולבלת ברמות. עוד ערב של שיחות איך אדע להבא שהוא מספר לי את האמת לגבי המלצתך: לפני שבועיים וחצי היתה אספת הורים [ללא הילדים] והמורה ציינה שהוא ילד הדהים, קשוב, יודע לבקש סליחה... תודה מראש להתיחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפור בהמשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

מיכל לופו-שדה
    04/12/2008

בהמשך לתגובה הקודמת, אני מבינה שאת מודאגת ומרגישה חוסר אונים ובלבול. אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים על מנת לקבל הנחיות וליווי רגשי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין

אוחיון סילביה
    06/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו