עזרה דחופה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה!!!
    יפית
    04/12/2008

שלום, בני בן 10 עבר סוג של טראומה לפני כשבועיים ואני אפרט, במסגרת חוג במדעים בשעות הערב היה ניסוי שהמדריכה הדגימה עם כוהל וסוכר הניסוי התפוצף על פניו של בני ועל ידו הוא פונה לבית חולים עם כוויות בדרגה 2 היה מאושפז כ-4 ימים ושוחרר הביתה כיום הוא עדיין בבית מאחר ולא ניתן לשלוח אותו לבי"ס. הנחיות הרופא: להימנע משמש למשך חצי שנה . מאז הכוויה הוא מאוד שקט, מרבה לבכות ומאוד פגיע, יש לו פחד שישארו לו צלקות (וכרגע שום רופא לא יכול להתחייב שלא ישארו צלקות). הייתי מבקשת לדעת מה אפשר לעשות במקרה זה איך ניתן לעזור לו והאם אפשר להפנות אותי לפסיכולוגית ילדים שיכולה לקבל אותו בהקדם האפשרי לפני שיהיה מאוחר. נואשתי מלחפש ולא למצוא כי רשימות ההמתנה ארוכות מאוד. אודה על עזרתכן בהקדם האפשרי בברכת המשך יום נפלא, יפית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליפית

ד''ר דוד וילנסקי
    04/12/2008

תשימי בכותרת "מחפשת פסיכולוג באיזור ... " ואז מישהו מהצוות שמכיר את האיזור יגיב. בינתיים חשוב לתת לו אוזן קשבת לדאגות שלו ולנסות להחזיר אותו לשגרת חיים כמה שיורת נור מלית. דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת בדחיפות פס' ילדים בחולון

יפית
    04/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו