מעבר לבי"ס חדש באמצע שנת הלימודים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר לבי"ס חדש באמצע שנת הלימודים
    אמא מודאגת
    04/12/2008

שלום רב למומחים, אני מתכננת לעבור לצפון בסוף דצמבר לאחר שקיבלתי הצעת עבודה מפתה. הילדים שלי לומדים בכתה א במרכז באזור מגורינו. השאלה שלי היא: האם מעבר ללימודים בבי"ס חדש בעיר חדשה באמצע שנת הלימודים יעשה טראומה לילדים? האם להתפשר על עבודה זמנית ולעבור רק כשיעלו לכתה ב'? אם כדאי לי לעבור עכשיו אז מה ניתן לעשות כדי להקל את המעבר על הילדים?\ הם לומדים עכשיו בכתות נפרדות, אם נעבור..אז האם כדאי להמשיך עם ההפרדה או לשים אותם בכתה אחת כדי להקל על הקושי?? אני מבולבלת לגמרי.. נא תשובתכם המהירה.. תודה, אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה על מעבר

ד''ר דוד וילנסקי
    04/12/2008

בלי להכיר את הילדים קשה מאד להתיחס. אם הם ילדים חברתיים ובלי קשיים מיוחדים לא נראה לי שחייב להיות כל כך טראמטי. לגבי השיקולים מתי לעבור גם קשה להתייחס בלי לדעת מה המשמעות בשבלך אם את מרחיקה את המעבר. אם אתם כן עוברים הייתי מנסה לדחות את התחלת העבודה שלך כדי שתוכלי לתמוך בהם בימים הראשונים בבית החדש. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו