התארגנות לפני השינה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התארגנות לפני השינה
    אלה
    04/12/2008

בני בן 16 ילד רגיש וטוב. הבעיה הינה בכל נושא ההתארגנות שלו ,ובפרט התארגנות לשינה. היות וחשוב שילך לישון בשעה סבירה (עד 23:00) הוא הסכים לשתף פעולה בנושא .. אולם כל לילה אני מתאכזבת מחדש שהוא לא מתארגן כלל(גם אם אני מזכירה לו שכבר 22:30 ועליו להתארגן), הוא מושך זמן- ובסופו של דבר הולך לישון רק לאחר שאני מנדנדת/כועסת.ׁבבוקר הוא לא מצליח לקום, הוא לא שומע את השעון ומבחינתו, לא ללכת לביה"ס. אינני רוצה להיות בתפקיד האמא הנודניקית. אולם בעבר כשהסרתי מעצמי את האחריות והטלתי אותה עליו,, הילד לא היה מגיע ימים שלמים לבי"ס כי היה עייף מדי. מה עושים? תודה רבה אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התארגנות לפני השינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה

זהורית אסולין שמחון
    06/12/2008

אכן נשמע שהוא עדיין אינו מסוגל לקחת אחריות זו לגמרי על עצמו. ונשמע שהוא מבין זאת ולא כל כך הודף את נוכחותך שם. הורים למתבגרים צריכים להתמקם בכל מיני פונקציות מול ילדיהם אחת מהם היא פונקצית השמירה על הגבולות והמסגרת. יחד עם זאת אל לך להתייאש משיחות עימו בנושא ולעזור לו להבין מה קשה לו היכן הוא מתקשה לעמוד בגבול זה ששניכם הסכמתם עליו ומתוך כך לנסות ולמצוא פתרונות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו