טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת חמש עשר חודשים
בזמן שהיא עיפה היא משתוללת מאוד נושכת מרביצה דוחפת ילדים אחרים .
שבוע הבא היא מתחילה גן
אני ממש חוששת מכיוון שתהליך ההרדמה בשעות היום הוא ממש מסורבל וקשה איתה ,ואני מפחדת שהיא תרביץ לילדים אחרים ותשתולל מאוד וכמובן שאני גם חוששת לה ,כיוון שזאת נראת לי התמודדות לו פשוטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לטקס השינה בגן יש המון כוח וגם ילדים רבים שבבית מתקשים ללכת לישון נרדמים די בקלות בגן הילדים. על כן תני לגננת ללמוד אותה ולבדוק כיצד היא יכולה לסייע לה במעבר מערות לשינה וכיצד היא יכולה להבין התנהגויות אלו כביטוי לעייפות. שתפי את הגננת בהרגלי השינה של ביתך, מה עוזר לה להרדם, מה הן השעות בהן מתחילה להיות עייפה זו אינפורמציה שתעזור לגננת להקל על ביתך בתהליך ההסתגלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד