מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משחקי תפקידיםיעל05/12/2008
בתי בת 7.5 שיחקה עם חברה בחדר סגור במשפחה. כשנכנסתי לחדר שתיהן נבהלו ,שאלתי מה הן עשו והן לא רצו לספר לי. מאוחר יותר שוחחתי עם בתי והיא ספרה לי שהן שיחקו במשחק תפקידים של אבא ואמא והן התנשקו פה לפה כמו שהיא ראתה פעם בטלוויזיה. שאלותי: 1. מה היא הדרך הנכונה להגיב לסיטואציה כזו ? 2. כיצד אסביר לה שנשיקות פה לפה הן למבוגרים? אנני רוצה להלחיץ אותה ,חשוב לי שתמשיך להיות פתוחה איתי בעתיד. 3.האם עלי למנוע ממנה לשחק בדלת סגורה? חשוב לציין שביני לבעלי יש יחסים מצויינים של גילוי אהבה וחיבה גם בקרב הילדים. בתי ראתה אותנו לא פעם מתחבקים ומתנשקים אך מעולם לא נשיקות ארוטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרנות מינית
זהורית אסולין שמחון06/12/2008הסקרנות המינית הינה טבעית . הקריטריונים שצריך לבדוק שזה היה בהסכמה ולא כתוצאה מלחץ, שאין הפרשי גילאים בין שני הילדים ושכל ילד שומר על עקרון השמירה על גופו. את יכולה להוכיר לה תודה על ששיתפה אותך בייחוד כשאת יודעת כמה הביך אותה הנושא. יחד עם זאת מגע מסוג זה שמור למבוגרים כאות של חיבה ואהבה, ואם יש משהו שמסקרן אותה לגבי גופה ולגבי חוויות גופניות שונות את מזמינה אותה להתייעץ עימך בנושא.חשוב גם שתדגישי בפניה היכן האזורים בגופה שאינך מסכימה שיחשפו בפני אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)