משחקי תפקידים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחקי תפקידים
    יעל
    05/12/2008

בתי בת 7.5 שיחקה עם חברה בחדר סגור במשפחה. כשנכנסתי לחדר שתיהן נבהלו ,שאלתי מה הן עשו והן לא רצו לספר לי. מאוחר יותר שוחחתי עם בתי והיא ספרה לי שהן שיחקו במשחק תפקידים של אבא ואמא והן התנשקו פה לפה כמו שהיא ראתה פעם בטלוויזיה. שאלותי: 1. מה היא הדרך הנכונה להגיב לסיטואציה כזו ? 2. כיצד אסביר לה שנשיקות פה לפה הן למבוגרים? אנני רוצה להלחיץ אותה ,חשוב לי שתמשיך להיות פתוחה איתי בעתיד. 3.האם עלי למנוע ממנה לשחק בדלת סגורה? חשוב לציין שביני לבעלי יש יחסים מצויינים של גילוי אהבה וחיבה גם בקרב הילדים. בתי ראתה אותנו לא פעם מתחבקים ומתנשקים אך מעולם לא נשיקות ארוטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקי תפקידים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקרנות מינית

זהורית אסולין שמחון
    06/12/2008

הסקרנות המינית הינה טבעית . הקריטריונים שצריך לבדוק שזה היה בהסכמה ולא כתוצאה מלחץ, שאין הפרשי גילאים בין שני הילדים ושכל ילד שומר על עקרון השמירה על גופו. את יכולה להוכיר לה תודה על ששיתפה אותך בייחוד כשאת יודעת כמה הביך אותה הנושא. יחד עם זאת מגע מסוג זה שמור למבוגרים כאות של חיבה ואהבה, ואם יש משהו שמסקרן אותה לגבי גופה ולגבי חוויות גופניות שונות את מזמינה אותה להתייעץ עימך בנושא.חשוב גם שתדגישי בפניה היכן האזורים בגופה שאינך מסכימה שיחשפו בפני אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו