ילדים חרדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים חרדים
    דהן בר
    07/12/2008

שלום יש לי 2 בנים אחד בן 7 והגדול בן 10 שהגדול היה בערך בן 6 הוא היה מתעורר כל לילה לפעמים שעה אחרי שהוא היה נרדם מבוהל ומפוחד מתחיל להשתולל ולרוץ בבית ואומר שהוא מפחד ניסיתי לבדוק ממה והוא לא יודע להגיד, הייתי מצליחה להרגיע אותו דרך הסחת דעתו מהפחד עד שהיה נרדם . זה נמשך במשך כמה חודשים ועבר שנה שעברה זה התחיל לילד הקטן בדיוק אותם סימפטומים אותה התנהגות סהרורית רק שלו זה היה קורה גם במשך היום וגם אותו הייתי מרגיעה באותה דרך. ובינתיים זה עבר לו לפני יומיים הבן הגדול התעורר משינה עם פחדים ושוב אותה התנהגות סהרורית. מה עליי לעשות אני מפחדת שהם יגדלו להיות מבוגרים חרדים. אשמח לקבל עצה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים חרדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה משפחתית

ד''ר שירי שדה שרביט
    07/12/2008

שלום,
    מהתיאור שלך נראה ששני הילדים מתקשים (או התקשו בתקופות שונות בחייהם) לווסת את החרדה שלהם. חרדה היא תגובה טבעית, ולעתים סיוטי לילה עלולים אכן להיות מאוד מפחידים, אולם העובדה שהחרדות מתפשטות גם לשעות היום היא מטרידה.
    אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג, המתמחה גם בטיפול ממוקד בחרדות, כדי להבין את הקשיים של הילדים גם בהתחשב במסגרת המשפחתית ובאנשים נוספים במשפחה אשר ייתכן וסובלים מחרדות.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו