מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדים חרדיםדהן בר07/12/2008
שלום יש לי 2 בנים אחד בן 7 והגדול בן 10 שהגדול היה בערך בן 6 הוא היה מתעורר כל לילה לפעמים שעה אחרי שהוא היה נרדם מבוהל ומפוחד מתחיל להשתולל ולרוץ בבית ואומר שהוא מפחד ניסיתי לבדוק ממה והוא לא יודע להגיד, הייתי מצליחה להרגיע אותו דרך הסחת דעתו מהפחד עד שהיה נרדם . זה נמשך במשך כמה חודשים ועבר שנה שעברה זה התחיל לילד הקטן בדיוק אותם סימפטומים אותה התנהגות סהרורית רק שלו זה היה קורה גם במשך היום וגם אותו הייתי מרגיעה באותה דרך. ובינתיים זה עבר לו לפני יומיים הבן הגדול התעורר משינה עם פחדים ושוב אותה התנהגות סהרורית. מה עליי לעשות אני מפחדת שהם יגדלו להיות מבוגרים חרדים. אשמח לקבל עצה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה משפחתית
ד''ר שירי שדה שרביט07/12/2008שלום,
מהתיאור שלך נראה ששני הילדים מתקשים (או התקשו בתקופות שונות בחייהם) לווסת את החרדה שלהם. חרדה היא תגובה טבעית, ולעתים סיוטי לילה עלולים אכן להיות מאוד מפחידים, אולם העובדה שהחרדות מתפשטות גם לשעות היום היא מטרידה.
אני ממליצה לפנות להתייעצות אצל פסיכולוג, המתמחה גם בטיפול ממוקד בחרדות, כדי להבין את הקשיים של הילדים גם בהתחשב במסגרת המשפחתית ובאנשים נוספים במשפחה אשר ייתכן וסובלים מחרדות.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)