מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד עקשןאיילת07/12/2008
בוקר טוב לכל הצוות יש לי כמה שאלות מצטערת מראש על האורך טוב אז ככה: יש לי ילד בן שלוש וחצי ותינוקת בת 4 חודשים ברור לי ששינוי בהתנהגותו נגרם כתוצאה מהתוספת החדשה למשפחה אך אני רוצה דוקא לשים דגש על בעיה שהייתה קיימת עוד קודם כל דבר שאנחנו ההורים מבקשים ממנו כמו למשל, תרים מהריצפה או על תיגע וכו'.., חייב להגיע בסופו של דבר לכעס מבקשים פעם פעמיים שלוש בצורה יפה וזה כאילו שאנחנו לא קיימים בשבילו רק כאשר מגיעים למצב שמרימים את הקול הוא נענה וזה מאוד מתסכל אותנו. דבר נוסף הוא: בחירת בגדים בבוקר לגן הפכה להיות ממש פעולה אובססיבית בשבילו הוא טוען שהוא זה שרוצה לבחור את הבגדים בבוקר אבל זה לוקח לו שעות ולא תמיד יש זמן וכשמנסים לזרז אותו הוא ישר מתחיל עם צעקות ועצבים ואפילו מרים ידיים. עוד דבר שעכשיו התחיל אצלו זה בשהוא לא מרוצה ממשהו או לא מקבל משהו שהוא רוצה הוא מרביץ או מקלל (קללות חדשות שהוא מביא מהגן: מטומטם\ת מפגר\ת) איך להתייחס לזה? עונש עוזר לאותו רגע ואחרי שהוא מבקש סליחה הכל בסדר עד לפעם הבאה איך ללמד אותו לא לדבר ככה לאמא ואבא או בכלל? מה עושים ? כי הדבר הפך פשוט לבלתי ניסבל ואנחנו פשוט מוצאים את עצמנו,אני ובעלי, כל הזמן כועסים על הילד. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקשנות
מיכל שמש07/12/2008איילת שלום,
נראה שסוגיות הקושורת לחינוך של בנך תפסו תאוצה בעקבות הלידה. הייתי ממליצה להקפיד בכל פניה אליו על יצירת קשר עין, ואולי אף אחיזה בידו, באופן שיחייב הקשבה מלאה. זה מחייב אתכם להיות נחושים, אבל הוא צריך להבןי שבקשות ההורים אינן בגדר המלצה בלבד.
לגבי הלבוש- צריך לומר חד משמעית שבגדים בוחרים רק בערב ליום למחרת.
במקביל יש למצוא דרכים להעניק לילד תשומת לב חיובית שלא לפי דרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)