משחקים מיניים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחקים מיניים
    עמית
    09/12/2008

שלום רב. ברצוני לשאול, אני חונך ילד בגיל 11 במסגרת מסוימת מזה תקופה. ולאחרונה התחיל לבקש ממני לשחק עימו משחקים שכוללים חושך גמור בכל החדר ודרישות כמעט מפורשות תוך כדי המצאת משחקים שונים לליטוף כל גופו בצורה תמימה מאוד לכאורה מה עלי לעשות? בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקים מיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקים מיניים

מיכל לופו-שדה
    09/12/2008

שלום עמית
    נשמע שהילד שאותו אתה חונך עסוק מאוד בתכנים מיניים כפי שציינת. עיסוק בתכנים מיניים הינו אופייני לגיל בו הילד נמצא. עם זאת, האופן בו הוא מנסה לשחק איתך ולשתף אותך נשמע מטריד ומצריך בירור. יתכן כי הילד נחשף לפגיעה מינית או להתנהגות מינית לא מותאמת בביתו או במסגרת בה הוא נמצא. לא ציינת באיזו מסגרת אתה חונך אותו, בכל מקרה אני ממליצה לך להתייעץ עם הצוות החינוכי של המסגרת בה מתקיימת החונכות , אם יש לך מדריך או פסיכולוג שאיתו כדאי להתייעץ. חשוב לבדוק נושא זה בצורה מעמיקה יותר.
    במהלך הפגישות איתו הייתי ממליצה לך לא לשתף איתו פעולה במשחקים המיניים כי אם לדבר איתו על כך. עם זאת, מבלי להכיר את הנער ואת מצבו קשה מאוד להמליץ כיצד לפנות אליו ולשוחח איתו.
    אני ממליצה לשוחח על כך עם מי שאחראי עליך במסגרת החונכות ועם הצוות המטפל במסגרת בה החונכות מתקיימת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו