מיטה משפחתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיטה משפחתית
    מעיין
    10/12/2008

ערב טוב , ילדתי בת 4 ו 4 חודשים ובני בן 3 וחצי עד היום הרגלי השינה שלהם זה להירדם איתי במיטתי ולאחר שהם נרדמים אנו מעבירים אותם למיטתם , דבר זה כבר בלתי נסבל , אני הסברתי להם וניסיתי לשכנע אותם אך דבר לא עזר שאלתי היא מה עליי לעשות ??????????????? לפעמים אני תוהה האם נכון הדבר להעמיד עובדה חד משמעית שהם ישנים אך ורק במיטתם כמובן לאחר סיפור, ואם הם באים למיטתי פשוט להחזירם למיטתם , ואם הם מגיעים לסלון פשוט לא להרשות ולהחזיר אותם שוב למיטה ?????? אני ממתינה לתשובתכם , תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטה משפחתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה משותפת

מיכל לופו-שדה
    10/12/2008

שלום מעיין
    מדברייך נשמע שאת נמצאת בשלב בו את מעוניינת כי מיטת ההורים תחזור להיות שלכם וכי הילדים יתחילו לישון במיטתם. ברגע שאת הגעת למצב בו את מרגישה כי השינה המשותפת כבר לא מתאימה לך ולבעלך רצוי להתחיל ולהרגיל אותם לישון במיטותיהם.
    אם את באמת מאמינה כי זה הדבר הנכון עבורך ועבורם השינוי יהיה קל יותר ומהיר יותר.
    על מנת לבצע את השינוי את יכולה לשוחח איתם ולהסביר להם שהם ילדים גדולים וכי לכל אחד מהם מיטה משלו. הסבירי להם כי את נמצאת בחדר ליד וכי במקרה ויזדקקו לך בלילה תיגשי אליהם. צרי טקס שינה קבוע, בו לאחר ארוחת ערב טובה ומקלחת, אתם קוראים יחד סיפור בחדר שלהם ואח"כ שניהם הולכים לישון במיטותיהם. ניתן לעזור להם אם יש להם חפץ או בובה שהם אוהבים לישון איתה במיטה. בהתחלה יתכן והם אכן יצאו מהמיטה ויגיעו אלייך, אך חשוב כי תהיי עקבית ותעבירי להם מסר ברור כי הם יכולים לישון במיטות שלהם בחדרם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו