ילד בן 3.5 בגן של קטנים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3.5 בגן של קטנים
    קרן
    10/12/2008

שלום, אני אמא לבן 3 וחצי. ילד בריא בגופו ונפשו, מאושר ומקסים. אני ואביו גרושים מזה כשנתיים, ומגדלים אותו בשיתוף מוצלח. בשנה שעברה נכנס לגן חדש, לקח לו זמן רב להישתלב אך לקראת אמצע השנה כבר היה קל יותר, והוא נקשר אל הגננת ואל הצוות. על אף שעד היום יש לו קושי בפרידה בבוקר, יותר מלשאר הילדים. השנה השארנו אותו באותו הגן כי לא רצינו להעביר אותו שינויים נוספים אחרי שבשנה שעברה עבר עיר מגורים, התרגל לשני בתים- של אבא ושל אמא, וגן חדש. הבעיה היא שבגן רוב הילדים קטנים ממנו והוא בעצם הכי גדול שם. הוא ילד מאוד נבון ומתוחכם לגילו. מדבר בשפה עשירה מגיל צעיר ומתעניין בנושאים של ילד גדול בכשנה (כך מעידה גם הגננת). התחושה שלי כעת היא שהגן כבר לא מספק אותו. הוא משתעמם ולא מוצא עניין עם ילדים אחרים. הוא אוהב בעיקר את הגננת . הוא גם נהיה קצת יותר אלים מתחילת השנה, לדעתי מתוך שעמום. אני מתלבטת אם להעביר אותו לגן אחר באמצע השנה. האם המעבר לא יערער את ביטחונו? האם עדיף להישאר? אודה לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 3.5 בגן של קטנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרן

ד''ר דוד וילנסקי
    11/12/2008

אני הייתי מתיעץ עם הגננת לשמוע איך הי רואה אותו בגן. הנטייע שלי זה לבחור להתמודד עם קושי מוכר במקום להתנסות בקושי לא ידוע. ד"ר דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו