אוכל ומשחק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוכל ומשחק
    יעל
    11/12/2008

הי, בתי בת שנה ושמונה חודשים עדיין לא הולכת לגן.בחודש האחרון היא לא מוכנה לשבת בכיסאה ולאכול את ארוחותיה.בהתחלה היא ירדה מכיסא האוכל הרגיל והתיישבה על כסא רגיל עם הגבהה של כרית, עכשיו גם בזה אינה מעוניינת.העברנו אותה לאכול בשולחן קטן שלה (של יצירה) וגם כאן כבר אינה יושבת.לאחרונה היא בעצם ממשיכה בעיסוקיה ואנחנו מאכילים אותה תוך כדי.אנחנו מודעים לנושא גיל הקוצים והסקרנות והחקירה אך היכן הגבול.כרגע נקטנו בגישה של לזרום עם הילדה ולתת לה לאכול תוך כדי המשחק שלה.האם אנחנו לא יוצרים בעיה עתידית?האם כך נכון לנהוג?הרי, לא ניתן להכריח אותה לשבת והיכן שאנחנו נפסיד ב"מלחמה" אנחנו מעדיפים להימנע מלכתחילה. נשמח לקבל ייעוץ בנושא. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל ומשחק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל

ד''ר דוד וילנסקי
    13/12/2008

בדרך כלל אני סומך על האנטואיציה של ההורים וזה נכון שלא כדאי להלחם על משהוא שאת בטוחה לא תצליח. מצד שני באיזהוא שלב היא תצטרך לשבת לארוחות. כשתחליטי שהגיע הזמן, הייתי פשוט נותן לה קצת מכל דבר על הצלחת ומסבירה לה שאם היא רוצה עוד היא יכולה לבקש. במידה שהיא כמה להסביר לה שאים היא לא חוזרת מורידים את הצלחת מהשולחן עד לארוחה הבאה. אחרי התראה אחת הייתי מורידה את הצלחת עד הארוחה הבאה בלי לתת שום אוכל עד הארוחה. שאוכלים ביחד כמשפחה לםעמים זה גם עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו