מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בני בן ה-6 שובב או היפרקטיביורד12/12/2008
שלום בני בן ה- 6 שנה שניה בגן חובה עבר ריפוי בעיסוק שנה שעברה וגם השנה במוטוריקה עדינה שנה שעברה הוא התחיל עם הפרעות ושובבות יתר חוסר שקט במפגש ריכוז בגן ע"י תזוזות בכיסא הסייעת אומרת שהוא מנסה להיות ליצן ולהצחיק ילדים ומפריע. היום הוא כבר הפסיק את הטיפול של ריפוי בעיסוק ואפשר לומר שכשהוא היה בטיפול הוא היה הרבה יותר רגוע ושלו, היה מקשיב ולא היו תלונות בגן. גם בבית הוא בחוסר שקט וכל הזמן משתולל עם אחותו ואחיו הקטן ממנו ב- 3 שנים עד כדי מעשים מאד מסוכנים שאחיו הקטן בסופו נפגע ממנו גופנית . התחלתי לקחת אותו לטיפול רפלקסולוגי בינתיים הינו בטיפול אחד ואני גם ממשיכה לעשות לו בבית מסג' גם ברגליים וגם בגוף רק כדי להרגיע אותו לפני השינה. הייתי רוצה לדעת אם זה נובע מהפרעת קשב וריכוז או בכלל שובבות יתר כי כשאני יושבת איתו לבד ומנסה להסביר לו אז הוא כן נרגע לזמן מה ומבין אבל אחר כך זה שוב מתחיל. הוא לא כל כך מוכן לשבת לעשות עבודות הכנה לכיתה א' כמו מספרים ואותיות רק לאחר הרבה שיחות איתו ושיכנועים הוא מוכן לשבת וזה רק לכמה דקות. אני נורא מודאגת מה יהיה בכיתה א.' אודה עם התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון ילד
זהורית אסולין שמחון12/12/2008אני בטוחה שאינך רוצה שנערוך לילדך אבחון על גבי האתר, אם את מוטרדת פני למכון להתפתחות הילד באזורך לשם אבחון רציני, מקיף ויסודי אשר יכלולו גם המלצות להמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)