מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שנתיים מרביצהגיל14/12/2008
שלום, בתי האהובה בת השנתיים וחודש (בת יחידה) החלה לבקר במסגרת לראשונה בספטמבר. מדובר בגן שיש בו 20 ילדים וחמש נשות צוות.היא נמצאת עד 13:00 ואח"כ היא איתי או עם בעלי. היא השתלבה יפה ואני מצליחה להבין שהיא נהנית. אני מרוצה גם. לצערי היא חוזרת מידי פעם עם שריטות ונשיכות ואני יודעת שגם היא מתנהלת בצורה כזו. הצוות מאד מקפיד להתערב, להושיב על כסא את מי שהיכה וגם מקפידים על בקשות סליחה. הן תמיד מעדכנות אותי במידה וראו שהיא היתה מעורבת במשהו יוצא דופן. הקושי שלי הוא עם מה שקורה בבית. ברגע שמגיעים אלינו ילדים אחרים היא נכנסת למתקפה. כל דבר שהם רוצים היא לוקחת, היא מכה ומושכת בשיער וזה סיוט!!!!! אני מרגישה שהבת שלי הופכת לשטן!! אני ממש פוחדת להזמין חברות עם ילדים הביתה.... אני תמיד משתדלת "לשמור" ולשים לב ואם אני רואה שהיא נוהגת באלימות אני מגיבה מיידית. מרימה אותה אומרת בקול סמכותי - מספיק, אסור להרביץ ובדרך כלל מכניסה אותה לחדר איתי לשתי דקות שבהם אני לא מדברת אבל אומרת לה שההתנהגות היתה לא בסדר.היא בדרך כלל בוכה בשלב זה. אח"כ יוצאת איתה והיא מבקשת סליחה. אבל - זה יכול לקרות שלוש פעמים בערב אחד וזה סיוט. יש לציין שהיא לא מרביצה לי או לבעלי או לסבים וסבתות אלא רק לילדים אחרים. אשמח לתשובתכם. תודה רבה מאד. האם כדאי ללכת לייעוץ אישי בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלאך או שטן?
מיכל שמש14/12/2008גיל שלום, ילדים רבים בני שנתיים מכים מאחר וחסרים להם כלים שפתיים להביע את התסכול שלהם במצבים מסויימים. ביתך כנראה רגישה לחדירה למרחב האישי שלה, וכל "פלישה" כזו נחוית אצלה כאיום. בהמשך הזמן תלמד את כללי ההתנהגות, גם בעזרת הפעולות שאת עושה. אם את חשה שהכותרת הקיצונית שנתתי מבטאת את תחושתך הייתי בכל זאת ממליצה לפנות לייעוץ אישי אצל פסיכולוג, יתכן ולכם ההורים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! אין כמוכן!
גיל14/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)