התקפי זעם פתאומיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם פתאומיים
    רפי
    15/12/2008

בתי בת 4 נבונה רגישה לסביבה חיכנית ילדה רגילה. כבר מגיל צעיר יותר היו לה התקפי זעם פתאומיים שנמשכים מספר דקות, זה כולל צרחות, בכי חזק מאוד, זריקת חפצים על מי שנמצא בסביבה כולל מכות לסובבים. הסיבות להתקפים הם מגוונים אם לא הבנו משהוא שהי אמרה (בקשנו שתחזור אל המשפט), אם לא מצליח לה משהוא בדרך שלה, אם מבקשים ממנה עשות משהוא לא לרוחה, אם האוכל לא לטעמה וכן הלאה ממש דברים פאוטים (לדעתנו) שניתן היה לפתור רק אם הי לא "תיכנס להתקף הזעם" לפעמים אנחנו "פוחדים לשאל שוב את מה שאמרה מהנהנים בראש שכאילו הבנו זה מתסכל יש לציין שאשתי אשת חינוך ואנחנו דוגלים לתת לביתי את חופש הבחירה והעצמאות, בוודאי שהי לא רואה אלימות בבית בשום צורה. לאחר ה"התקף" הי חוזרת לעצמה כאילו כלום לא קרה גם אם הי לא קיבלה את מה שרצתה. התנהגות שהי מקצה אחד לשני. בבקשה תעזרו לנו אנחנו מותשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם פתאומיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרפי

ד''ר דוד וילנסקי
    15/12/2008

בזמן רגוע הייתי מנסה לשוחח איתה על מה היא הרגישה בזמן התסכול ומה היא חושבת על צורת ההתבטאות שלה. הייתי מנסה לחשוב איתה מה היא יכולה לעשות שמשהוא מרגיז אותה והייתי לה כמה אפשרויות אחרות שהיא יכולה לשתמש בהן. זה לא תרופת פלא אבל הייתי מצפה לירדה בהדרגה בעוצמת ההתםרצויות. אם לא משתפר, ניתן להתיעץ עם פסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רפי
    16/12/2008

תודה רבה על התגובה המהירה וננסה לישם את ההצעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו