ילדה פרפקציוניסטית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה פרפקציוניסטית
    אתי
    18/12/2008

שלום יש לי ילדה בת 8 וחצי והיא נורא פרפקציוניסטית בכל הקשור לבית הספר וגופה היא כל הזמן מוחקת את התשובות במחברת כי לא כתבה ישר או לא ישבה ישר חשוב לציין שהיא מאוד מסודרת וזה מפריעה לי מאוד כי אם השיעורים אמורים לקחת שעה הם לוקחים 4 שעות וזה יוצר אצלי עצבנות היא רוצה שאני יישב לידה ויעזור לה אפילו למחברות יש סדר קבוע בתיק גם לספרים ואם היא לא שמה נכון כי מתעצבנת כל יום היא מסדרת את הקלמר ומנקה אותו אפילו את האותיות היא חייבת לכתוב על השורה ולא היא מוחקת כמה וכמה פעמים גם לגבי נקיון גופו יש לה אופססיה היא חייבת להתקלח לאחר כל כניסה לשירותים וכל מה שהיא נוגעת היא שוטפת ידיים לפעמים היא שואלת אם היא צריכה לשטוף ידיים לאחר שנגעה במשהו מסויים ואני אומרת לה לא היא מחכה שאני לא יראה אותה ונגשת לישטוף ידיים חשוב ליציין שזה מאוד מקשה על חיי היום יום בבית כי כל דבר לוקי יותר מדי זמן היא קמב ב6 בבוקר להתקלח ולהתארגן ואנחנו יוצאים רק ברבע לשמונה מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה פרפקציוניסטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאתי

ד''ר דוד וילנסקי
    18/12/2008

לפי התאור שלך נראה לי שכדאי להתיעץ עם פסיכולוק ילדים. בינתיים הייתי מבקש מרופא ילדים לשלוח בדיקת דם לנוגדנים נגד סטרפטוקוקוס היות ולעפעמים התנהגות אובססיבית יכולה להיות קשור לתגובה של הגופ לזיהום סטרפטוקוקלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו