מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינויים בחיי פעוטקרן18/12/2008
שלום! בני בן שנה ו-5 ונמצא איתי בבית. אני דואגת לספק לו מגוון פעילויות בבית ומחוצה לו כולל עם בני גילו. נכון לעכשיו, אנו (ההורים) חושבים להכניס אותו לגן בשנה הבאה (אז יהיה בדיוק בן שנתיים) ולא בגלל צורך כלכלי אלא על מנת לספק לו סביבה מתאימה יותר (?...) ולכן גם אם העניין ידחה קצת במספר חודשים זה לא יהיה קריטי. על הפרק עומד גם מעבר לדירה ולסביבה שונה לגמרי (מבית בכפר לדירה בעיר). לאור מה שתיארתי שאלתי היא האם כדאי לדחות את הכניסה לגן או לפחות לדאוג שזה לא ייעשה במקביל למעבר דירה? עד כמה זה באמת חשוב ומשפיע על פעוט (וברור לי שזה גם עניין אינבידואלי) ומהי הדרך שבה כדאי לבצע את השינויים במינימום "סיכון" ובהתחשב בצרכים ההתפתחותיים של פעוט שיהיה כבר "גדול" כך שהסביבה הביתית אולי לא תתאים /תספק אותו יותר. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן
ד''ר דוד וילנסקי18/12/2008את נשמעת אמא סובה ולכן אני לא רואה שום חסרון להשאיר אותו בבית עוד תקופה עד שאתם תעברו דירה. אחרי המעבר הייתי מחקה כמה שבועות עד שיתרגל לסביבה החדשה ובתקופה הזאת היית מבקר כמה פעמים בגן ההחדש כי יוכל להכיר את המקום ואת הגננת לאט לאט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)