בעיות התנהגות במועדונית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות במועדונית
    דפנה
    19/12/2008

שלום רב, אני עובדת במועדונית לילדים בסיכון (11 ילדים). הילדים הם ילדי בית-ספר יסודי. אתמול, יום חמישי, הילדים מרדו על כך שביטלתי יום הולדת של אחת הבנות. הסיבה לכך היתה התפרעותה במועדונית והפצרות חוזרות ונשנות להפסיק. לבסוף החלטתי לשים לזה סוף ואמרתי לה שהיום הולדת שלה מבוטל. כתוצאה מכך הילדים מאד כעסו והחליטו לחגוג לה ובכך להמרות את פי ואת פיה של החיילת שעובדת לצידי. אחת הבנות הקשות במועדונית הנהיגה את כל הילדים ובהנהגתה הם חגגו לילדה יום הולדת. מה עושים? מה הפיתרון? איך מפסיקים את זה? איך מונעים את זה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגות במועדונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות במועדונית

ד''ר שירי שדה שרביט
    21/12/2008

דפנה שלום,
    באופן קונקרטי, כדאי להתייעץ בנושא עם האחראים על המועדונית, שיוכלו לתת לך הדרכה מסודרת. אחריות על מועדונית כזו היא משימה לא קלה, וחשוב שיהיה צוות מסביב שתומך, מדריך ומגבה אותך.

נראה לי שחשוב שתבררי מהן הציפיות ממך ומה גבולות הסמכות והתפקיד שלך. למשל, מה את מצופה לעשות כשילד מתפרע? האם את יכולה להשתמש בסנקציות למיניהן וכדומה? נראה לי שכדאי שיהיו ברשותך מספר אפשרויות על-מנת שתוכלי לבחור את התגובה המתאימה לקשיי ההתנהגות של הילדים, ולא תיאלצי להגיע לאפשרות של מניעת חגיגת יום הולדת.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו