ילד בן שנה וחודשיים כל הזמן בוכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה וחודשיים כל הזמן בוכה
    הדס
    20/12/2008

בני בן שנה וחודשיים. בשבועות האחרונים הוא אינו מוכן ללכת לישון וגם אם הוא נרדם אחרי הרבה בכי אז הוא מתעורר באמצע הלילה. כלום לא מרגיע אותו והוא רוצה שנחזיק אותו על הידיים ונעמוד איתו. הבעיה היא לא רק בלילה, גם במהלך היום הוא מתעצבן ובוכה הרבה ונרגע רק כאשר מחזיקים אותו על הידיים. כשהוא מתעצבן הוא זורק את עצמו ודופק בכוונה את הראש בכל מה שנמצא לידו. לתומי חשבתי שהוא ילד שובב או מפונק אך כשביררתי אם גם בגן הוא מתנהג כך גיליתי שבדיוק ההיפך - הגננת מתארת אותו כילד הכי נוח מכל הילדים, ישן כששמים אותו במיטה ולא בוכה כמעט בכלל במהלך היום. מכאן אני מבינה שכנראה שאני לא עושה משהו נכון - ניסיתי להתייחס אליו כשהוא בוכה, ניסיתי להרים אותו כדי שירגע, ניסיתי את שיטת ה- 5 דקות, ניסיתי להתעלם -אך שום דבר לא עזר. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מתקשה להירדם

מיכל שמש
    21/12/2008

הדס שלום, לפני שנפנה לכל התייחסות פסיכולגוית כדאי להתייעץ עם רופא ילדים ולשלול בעיה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי לרופא הילדים - המלצתו מזעזעת

הדס
    21/12/2008

עוד בטרם פנייתי אליכם פניתי לרופא הילדים של בני ותגובתו, לצערי, זעזעה אותי - המלצותיו הסתכמו לאחד משניים, התעלמות מהבכי או מכה בטוסיק! ידוע לי כי בני סובל מקוצר נשימה והוא מטופל אצל מומחה ריאות בטיפול תרופתי וכן בטיפול מונע. למי לפנות בשלב הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו