מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מריבות בין אחיםאופירה לוי20/12/2008
היי יש לי 3 ילדים, הילדה הגדולה בת 10 לא מפסיקה להציק לאחיה הקטן ממנה בן ה- 6 , היא מקללת אותו (מפגר , אהבל, מטומטם וכדומה) כל פעם שאני פונה אליו היא מתערבת, כמובן מרביצה לו וגם הוא לה, משניהם לומד כמובן הבן הקטן בן השנתיים ו- 10חודשים, בקיצור לא נעים לחיות בצורה כזאת שכל יום וכל היום אני מנסה להפריד בין הניצים, כל פעם 5 דקות ויותר לחדרים, הגדולה כמובן מפתחת דיון אם ברצונה לממש את העונש, אשמח ויותר מזה לכלים להתמודד, ולגרום להם איזו שהיא אחוות אחים, כבוד הדדי משהו.... תודה אופירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבות בין אחים
ד''ר שירי שדה שרביט22/12/2008אופירה שלום,
אני חושבת שכדאי לשוחח עם הילדים, בוודאי עם שני הגדולים, ולהבהיר להם מהי ההתנהגות המצופה מהם ביחסם זה לזו וזו לזה. הכרחי שגם אבא יהיה שותף בשיחה, בה תאמרו להם אלו התנהגויות הן לא מקובלות ומהי הסנקציה בה תנקטו בתגובה להצקות, אלימות וקללות. חשוב מאוד שהציפיות והתגובות תהיינה זהות לכל הילדים. שמעו גם מהילדים את תחושותיהם ומחשבותיהם לגבי המצב בבית, וההצעות שלהם לשינוי.
בנוסף, כדאי שתבררו ביניכם לבין עצמכם מה גורם למתיחות כה רבה בין ילדיכם - האם אתם נוהגים להפלות ביניהם או לשדר ציפיות שונות, גם מבלי משים; האם כל ילד זוכה לזמן בלבדי עם אבא או אמא; האם ביניכם ההורים קיימים עימותים רבים שהילדים מחקים; האם הילדים שוהים בבית כל שעות אחה"צ עם מעט חברים וחוגים ולכן מציקים האחד לשני מתוך שעמום, וכן הלאה.
בתקווה ליחסי אחים טובים יותר,
שירי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)