חיי חברה לילד בן 13

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיי חברה לילד בן 13
    אור
    21/12/2008

שלום בני הבכור בן 13.5 וכמו אמא לילד ראשון אני חווה איתו הכל בפעם הראשונה וגם לוקחת כל מה שקורה לו באופן מיוחד בגלל שזהו ילדי הבכור, בבית ספר יסודי בני לא היה כל כך מקובל על חברי הכיתה המקובלים (דבר שנגרם בכיתה ה'-ו') כשהגיע לחטיבת הבינים מצא את עצמו מתחבר לילדים חדשים שלפי הראייה שלי נקראים "חנונים" ילדים חכמים, תלמידים טובים אך עם התנהגות ילדותית לחלוטין, דבר שנקרה בפני לא פעם כשהייתי איתם בארוע חברתי ונתקלתי בהתנהגות מאוד ילדותית לגילם, בני יודע מה אני חושבת על חבריו, מצד שני ישנם ילדים בכיתה שהם לא פחות תלמידים טובים אך התנהגותם יותר בוגרת וכל הזמן אני נותנת לו דוגמאות, לכן מה עלי לעשות להמשיך להטיח בפניו את ההתנהגות של חבריו או להניח לו ולתת לו להחליט לאיזו חברים הוא יותר מתחבר ולהיות איתם בקשר, כיוון שבאיזה שהוא אופן אני חשה שהוא רוצה לרצות אותי כל הזמן תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיי חברה לילד בן 13

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    21/12/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=125 id=link]הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה רצינית

בתי
    22/12/2008

מחכה לתשובה תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי תשובתי למטה

ד''ר שירי שדה שרביט
    22/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו