מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיי חברה לילד בן 13אור21/12/2008
שלום בני הבכור בן 13.5 וכמו אמא לילד ראשון אני חווה איתו הכל בפעם הראשונה וגם לוקחת כל מה שקורה לו באופן מיוחד בגלל שזהו ילדי הבכור, בבית ספר יסודי בני לא היה כל כך מקובל על חברי הכיתה המקובלים (דבר שנגרם בכיתה ה'-ו') כשהגיע לחטיבת הבינים מצא את עצמו מתחבר לילדים חדשים שלפי הראייה שלי נקראים "חנונים" ילדים חכמים, תלמידים טובים אך עם התנהגות ילדותית לחלוטין, דבר שנקרה בפני לא פעם כשהייתי איתם בארוע חברתי ונתקלתי בהתנהגות מאוד ילדותית לגילם, בני יודע מה אני חושבת על חבריו, מצד שני ישנם ילדים בכיתה שהם לא פחות תלמידים טובים אך התנהגותם יותר בוגרת וכל הזמן אני נותנת לו דוגמאות, לכן מה עלי לעשות להמשיך להטיח בפניו את ההתנהגות של חבריו או להניח לו ולתת לו להחליט לאיזו חברים הוא יותר מתחבר ולהיות איתם בקשר, כיוון שבאיזה שהוא אופן אני חשה שהוא רוצה לרצות אותי כל הזמן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK21/12/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=125 id=link]הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה רצינית
בתי22/12/2008מחכה לתשובה תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי למטה
ד''ר שירי שדה שרביט22/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)