טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
לאחרונה בתי שלומדת בכיתה ג' התחילה להמציא מחלות כדי שמישהו יקח אותה מבית הספר
(רקע: אני גרושה ונשואה שנית כרגע בחודש חמישי להריון)
לאחר שיחה עם המחנכם+מנהלת + יועצת נאמר לי שהבעיה היא בגללי - הריון שלי.
אבל ילדה לא מבקשת ממני ספציפית לקחת אותה, היא מוכנה גם להיות לבד בבית וגם לאחרונה ביקשה ממני להעביר אותה בית הספר. לפי כשבוע נפגשתי עם היועצת והיא טרם זימנה את הילדה לשיחה.
אשמח לאיזה שהוא כיוון
נ.ב הילדה מפחדת גם מהבנים גדולים שיש בבית ספר שלא ירביצו לה
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את רומזת שאת חושבת שהבעייה בתוך הבית ספר. בהחלט כדאי לבדוק בכל הכיוונים כולל בית ספר וגם איך היא מרגישה בבית ואיתך. אל תרפי מהיועות שהיא תשוחח עם הילדה אבל גם חשוב שאת תדברי אתה לשמוע מה מפריע לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד