בעיות חברתיות ילד בן 4.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות ילד בן 4.5
    אמא מודאגת
    21/12/2008

שלום רב, אני רואה שבני בן 4.5 די מבודד מילדי הגן. יש לציין כי עברנו עיר אז מן הסתם הוא עבר דירה גן חברים סביבה וכו'. בתחילת השנה בגן היה לו נורא קשה וזה התבטא בשינוי התנהגות אצלו וכן בצד החברתי הוא התחיל לנשוך ולהרביץ לאחר יעוץ הבנו שזו תגובה למשבר שהוא עובר בעקבות המעבר. אך היום לאחר תקופה שלי נראת ארוכה, התנהגותית הוא השתפר מאוד אך חברתית הוא נראה מאוד בודד. למשל שאני מביאה אותו בבוקר לגן ילדי מקבלים את פניו במור הגיע כולם להתחבא כולם לברוח ואני רואה עד כמה זה לא נעים לו. הוא כל הזמן טוען שמציקים לו ומרביצים לו למרות שהוא לא טלית שכולה תכלת (לפי דברי הגננת) ליבי יוצא אליו ואיני יודעת איך לעזור לו חשבתי אלי כדי להעביר אותו גן? מה עלי לעשות אני נואשת וכואבת בישבלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חברתיות ילד בן 4.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאמא מודאגת

ד''ר דוד וילנסקי
    23/12/2008

במידה שיש פסיכולוגיתשקשורה לגן הייתי מבקש שהיא תעשה תצפית בנלד בגן ואז היא יכולה לענות יותר טוב איך לגבי שאלתך. בינתיים הייתי מתיעצת עם הגננת איך היא חושבת שאפשר לשפר את המצב. הייתי גם מזמין ילד אחד מהגן לבקר אצלכם ולדאוג שהמפגש תהיה מוצלח כך שלאט לאט הוא יוכל לבנות קשרים חיוביים עם בני הגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו