מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 8 עם דימוי עצמי שליליליאם22/12/2008
בני בן 8, לומד בכיתה ג' בכיתה רגילה. ילד מאוד נבון ולומד טוב. אבל יש לו בעיה - הוא בעל דמוי עצמי מאוד שלילי. התפרץ בקלות בכל כשלון, מרבה לבכות ובגלל זה אין לו הרבה חברים. היינו אצל מספר פסיכולוגים, נוירולוג, רופא התפתחותי בזמנו - שום דבר לא עוזר. הילד פשוט בעל דימוי עצמי שלילי וחסר בטחון לגמרי. אצל פסיכולוגים שיחקנו איתו במשחקים ואח"כ קיבלנו פירוש. אבל זה לא מה שעזר לילד. אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות לקבל טיפול פסיכולוגי בגיל 8 כאשר הפסיכולוג משוחח איתו ללא נוכחות הורים. כלומר, כמו עם מבוגר אחד על אחד. כמו כן אני רוצה לדעת עם רכיבה על סוסים יכולה לעזור להגברת בטחון עצמי. מה עוד אפשר לעשות? הילד ממש סובל מהצקות של ילדים אחרים ולאור מצבו הנוכחי הוא פוחד לנסוע בהסעה בגלל הצקות של ילדים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנית
מיכל לופו-שדה23/12/2008אני מבינה את דאגתך ומדברייך נשמע שאתם באמת עושים רבות כדי לעזור לבנך ולשפר את בטחונו ודימוי העצמי. מתיאורך נראה כי בנך במצוקה ומתח ונשמע כי יוכל בהחלט להיעזר בטיפול פסיכולוגי. אני מבינה ממך כי כבר ניסיתם טיפולים פסיכולוגים בעבר בשיטה של טיפול דיאדי, או משפחתי, כלומר בנוכחות הילד ושלכם.
לשאלתך, בגיל 8 טיפול פסיכולוגי בהחלט יכול להתקיים באמצעות מפגשים פרטניים בינו לבין פסיכולוג ילדים לבד, תוך ליווי והדרכה שלכם איתו או בפגישות נפרדות.בפגישות עם ילדים בגילו הטיפול יכול לשלב שיחות וטיפול במשחק.
אם את זקוקה להמלצות את יכולה לציין את איזור מגורייך וננסה במסגרת הפורום להמליץ על מטפלים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גרה בנשר ליד חיפה
ליאם24/12/2008אשמח מאוד לקבל המלצה על מטפלים בילדים. הילד ממש זקוק לטיפול ולתמיכה. יש לנו ביטוח כללית מושלם וגם ביטוח פרטי פניקס שאמור להשתתף בטיפולי פסיכולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל המלצה לפסיכולוג מחיפה/נשר
ליאם29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)