בעיה חברתית?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה חברתית?
    מושית
    25/12/2008

בוקר טוב. בני בן 4. עובר תקופת אנטי בולטת. עצבני ונרגן במהלך היום, אך מדברי הגננות בגן ובצהרון מתנהג בסדר גמור. עד לפני חודש היה נפגש עם חברים בתדירות נמוכה יחסית, אך תמיד רצה וכשהוזמן הגיב ממש בחיוב. בשבועיים האחרונים הוא מגיע הביתה ומסרב באופן עקבי ללכת לחברים או להזמין חברים. אומר שלא רוצה. כשאני שואלת אותו עם מי שיחק בגן עונה "אף אחד" למרות שכשאני שואלת את הגננות משיבות לי שהיה חברותי ושיחק היטב עם ילדים. האם צריך להגיב באיזשהו אופן לכך שהוא מסרב להיפגש אחה"צ עם חברים או לתת לזה לחלוף? האם זה יכול להיות ניסיון למשוך תשומת לב? האם עלול להעיד על בעיה חברתית? אודה לעצתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה חברתית?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להילה

ד''ר דוד וילנסקי
    26/12/2008

ני לא הייתי לוחצת עליו כרגע. נראה לי יותר חשוב לנסות להבין למה פתאום יש שינוי במצב רוח. לא בטוח שזעייה חברתית אך ברור שמשהוא מפריע לא. במידע שאת לא מצליחה לפענח את זה לבד יכול להיות שמפגש או שתיים עם פסיכילוג ילדים יכול לתרום להבנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו