בני אינו מקשיב לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני אינו מקשיב לי
    לאורה
    25/12/2008

שלום, בני בן השש אינו מקשיב לי. כל דב ר אלי לומר מיליון פעמים.דבר הגורם למתח רב בביתי,כאבי ראש נוראיים ומריבות מאוד לא נעימות ביננו. בהתחלה חשבנו,בעלי ואני ,שאולי זה כתוצאה שהוא לא שומע טוב לכן עשינו לו בדיקת שמיעה והכל יצא תקין.אז מה הסיבה? כבר יצאתי מדעתי!זה פשוט נמאס מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני אינו מקשיב לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשבה

זהורית אסולין שמחון
    26/12/2008

האם גם בעלך צריך לומר לו כל דבר מספר פעמים? האם גם בגן הגננת מוצאת את עצמה אומרת לו שוב ושוב אותו דבר. האם זה נוגע רק לגבי הוראות ומטלות שעליו לבצע או גם על משהו שאת רוצה לספר לו. ייתכן שמדובר בקושי רגשי מול סמכות והדרך למרוד היא להתעלם. אפשרות אחרת היא קשיי קשב ורכוז שאופיינות בקושי למקד קשב. ייתכן שחווה אתכם כלא רציניים ולא באמת מסוגלים לאכוף את המטלות שאתם מטילים עליו ולכן אינו חש שזה משמעותי אם יבצעם כעת או לאחר נדנוד מצדכם. אפשרות נוספת היא שכל השיח בינו לבינכם מסתכם רק למטלות ומשימות שעליו לעשות מה שהופך אותו לאדיש ולא מאמין שיכול להיות גם קשר אחר בינכם. ולסיכום עליכם לשאול את עצמכם האם אתם מקשיבים לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו