מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טוענים שלביתי יש בעיה רגשיתהילה26/12/2008
ביתי בת שלוש היא מדברת משפטים בני שלוש-ארבע מילים היא בטיפול במכון להתפתחות הילד הפסיכולוגית ההתפתחותית של המכון טוענת שיש לה בעיה רגשית ע"פ איחבחון שהנעשה לה. כמו כן ביתי תזזית נעה ממקום למקום. הם טוענים שבגלל הבעיה הרגשית היא אינה מדברת כפי שבני גילה אמורים לדבר. מה דעתכם זקוקה ליעוץ תודה הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה רגשית
זהורית אסולין שמחון27/12/2008כאם וכאשת טיפול אני יכולה להבין שבשורה מסוג זה היא בשורה קשה מאד שקשה לקבל ולעכל. אני משערת שלפסיכולוגית במכון יש כלים טובים ומקיפים יותר ממני כמי שמייעצת דרך האינטרנט לתת חוות דעת מסוג זה. ניתן לברר עם הפסיכולוגית על סמך מה היא אומרת זו, ואיזה סוג של בעיה רגשית היא מאבחנת ומה הטיפול לכך. יחד עם זאת את את מטילה ספק באבחנה ורוצה לבחון זאת לעומק אני מציעה לך ללכת לאיש מקצוע מוסמך ולקבל ממנו חוות דעת מקיפה ומקצועית ולא על דפי הפורום הזה. אינך רוצה שאייעץ לך בנושא כבד משקל זה מתוך מספר מועט של משפטים שאת כותבת מבלי להכיר את ביתך ולו במעט.
יחד עם זאת אני רוצה להוסיף מילה של תקווה כשבעיה מאותרת בגיל צעיר היכולת להתמוד עימה ולשנות את המצב גדולה לעין שיעור ועל כן מעבר לכאב אני יכולה לראות הזדמנות לתקווה ונסיון מיטיב לשינוי, תיקון והתפתחות.
המון בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)