מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגות בגןטל29/12/2008
שלום רב, יש לי שני ילדים הקטן בן שנתיים והגדול בן 3 וחצי. שניהם נמצאים השנה באותו גן , באותה קבוצה. בזמן האחרון כשאני באה לאסוף אותם מהגן אחה"צ הבן הקטן שלי שמח בשניה הראשונה ולאחר מכן משנה את התנהגותו בקיצוניות לאלימות. לדוגמא מרביץ למי שלידו או לי אפילו , זורק חפצים ...אני חייבת לציין שאני מקבלת את שניהם בגן באהבה ומשתדלת לתת יחס שווה . כשזה קורה אני לא צועקת עליו אלא מרימה אותו ומסבירה שזה לא נעים....בנוסף הגננת התלוננה כמה פעמים שהוא נושך ילדים אחרים ומרביץ . לפני כמה שבועות הוא שבר את עצם הבריח מנפילה והיה בבית 3 שבועות בטיפול מסור של הסבתות. ההתנהגות האלימה נעלמה לה לגמרי !! ברור לי שזה בגלל היחס האישי והחם . היום הוא חזר לגן ואני מקווה שזה לא יחזור לו . במידה וכן מה עליי לעשות? האם זה אומר שלא טוב לו בגן ? תודה טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגבה לטלו
ד''ר דוד וילנסקי29/12/2008לא ברור לי האם את שואלת בנוגע להתנהגות כשאת באה לקחת אותו או בנוגע להתנהגותו במהלך הבוקר בגן. אם זה הראשון יכול להיות שהוא מתאפק במשך הבוקר ואז בשאת נמצאת הוא מרגיש שיש לו גב ואז יכול לתת מכות לאחרים. נראה לי שנהגת נכון להרים אותו ולהגיד לו שהתנהגותו לא מקובלת עלייך. לגבי השאלה האם רע לו בגן כדאי לשמוע מהגננת איך הוא נראה במהלך הבוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)